2017-04-18 09:41:54• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló április 24-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában - április 18-tól


Halálos iramban 8 (The Fate of the Furious) - Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
A sorozat legújabb darabjában Vin Diesel mellé visszatér Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky és Kurt Russell is, valamint csatlakozik hozzájuk az Oscar-díjas Charlize Theron mellett a szintén Oscar-díjas Helen Mirren, valamint Scott Eastwood is.


Színház


A Harag György Társulat áprilisi műsorterve

22-én, szombaton, 19:00 órakor CSALAFINTA HOZOMÁNY – Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem -bérletszünet

25-én, kedden, 18:00 órakor TERECSKE – Városi Színház, Nagybánya, nagyterem – Németh László-bérlet

27-én, csütörtökön, 18:00 órakor RONCSDERBY, VIDÁM GERONTO-SHOW – Szatmárnémeti Északi Színház Ács Alajos Játékszín – bérletszünet


Filharmónia


Április 21-én, pénteken 18.30-tól a filharmónia koncerttermében szimfonikus koncertet tartanak. A karmester Stefan Novak lesz, az est szólistái pedig Mihai Ailenei és Daniel Radu klarinétművészek és Izabela Voropciuc zongoraművésznő lesznek.


Kiállítás


Április 6-án 16 órakor nyílt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában Salajan Catalin fémdomborító-művész kiállítása.

A Szépművészeti Múzeumban Valer Sasu munkáit láthatjuk. Részletek itt.

Április 7-én képzőművészeti kiállítás nyílt az Art Hack csoport szervezésében. Részletek itt.

CAC és CACIB kutyakiállítás

Április derekán, 22-én és 23-án tartja a Szatmár Megyei Ebtenyésztők Egyesülete hagyományos szatmárnémeti kiállítását. Románia legrangosabb kiállításai között tartják számon már hosszú évek óta a szatmárit, emellett az itteni a leglelkesebb közönség, hiszen ennyi érdeklődő egyetlen ilyen rendezvényen sincs az országban. Az esemény helyszíne ez alkalommal a Somesul Stadion lesz. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: