2017-04-04 08:32:51• hírek • Szatmár.ro

Kiállítást szervez az Art Hack

Az Art Hack egy frissen létrehozott, művészekből álló csoport, amely tehetségek támogatását tűzte ki célul.

Kiállításokat szerveznek mindazoknak, akik festményt, grafikát, szobrot vagy bármilyen handmade, design terméket, textilt állítanának ki, csak legyen köze a művészethez, kreativitáshoz, mindezeknek ad helyet a Vintage kávézó. Önmagukról még annyit mondtak, hogy mivel ők is művészek, így tudják, hogy mennyit jelent, ha valaki esélyt ad a megmutatkozásra.

A legújabb kiállítás igen érdekesnek ígérkezik, mivel nem csak már kialakult stílussal rendelkező alkotók állítanak ki, de bemutatkoznak a még a zene- és képzőművészeti líceumban tanulók is. Így megismerkedhetünk Barta Petra, Trif Norma és Marius Ghita alkotásaival. Olyan ismert művészekkel is találkozhatunk, mint Banyi Szilárd, akinek festménye Londonban aratott nagy sikert és Bába István, aki szintén kijutott műveivel Németországba.

Mindketten az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceumban végeztek, így a kiállítás kisebb találkozónak is tekinthető a még ott tanulók és az ott végzettek között. Meglepetésként azonban lesz még egy festőművész, aki Székelyföldről hozza el Szatmárnémetibe munkáit, Kopacz László.

A megnyitó után Katocz Zoltán, a Lost Surprise gitárosa szórakoztatja gitártémáival az egybegyűlteket. A szervezők szeretettel várnak mindenkit április 7-én 19 órától a Traian sugárúton található Vintage Cafféban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: