2011-03-23 14:27:44• hírek • Szatmar.ro

„Szükségünk volt egy kemény meccsre”

A rájátszás utolsó fordulójáig kellett várniuk a riválisoknak, hogy a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata Sepsiszentgyörgyön elszenvedje első vereségét. Már kérdés, hogy ennek a pontvesztésnek már semmilyen jelentősége sincs, sőt, akár jót is tehet az együttesnek.

A VSK hibátlan teljesítményének hála már korábban bebiztosította első helyét, így az utóbbi időben folyamatosan tét nélküli mérkőzéseket játszott. Ennek tükrében mondta Éles Péter menedzser, hogy az együttesnek szüksége volt egy kiélezett, kemény meccsre a Román Kupa négyes döntői előtt: „A hajrában egy-két labdán múlott az egész, de mindenesetre egy ilyen erős mérkőzésre volt szüksége a csapatnak a kupa hétvégi négyes döntője előtt. Az utóbbi mérkőzéseken az ellenfelek gyengébbek voltak, de a Sepsi erőfeszítésre késztette a csapatot, és ez kellett", értékelt a szakember.

A VSK péntek délután 17.30-kor a Craiova ellenében játssza a kupa négyes döntőjének első elődöntőjét, amennyiben pedig sikerrel veszi ezt az akadályt, akkor szombaton 19.15 órai kezdettel a Sepsiszentgyörgy - Arad párharc győztesével csap össze a fináléban. A másik elődöntőt mellesleg pénteken 19.30 órai kezdettel, a kisdöntőt pedig vasárnap 17.00-tól rendezik az Ady Endre utcai sportteremben. Valamennyi mérkőzést élőben közvetíti majd a TVR3 csatorna.


A VSK és a Sepsiszentgyörgy vasárnap is találkozhat egymással
A VSK és a Sepsiszentgyörgy vasárnap is találkozhat egymással


Az eseményre hétfőtől kaphatóak a 15 lej értékű minibérleteket, amelyekből szerda délutánig több, mint 150 darab lelt gazdára. Ha az értékesítés ilyen ütemben halad, akkor nem kizárt, hogy a csak az első meccs előtt piacra dobni szándékozott 10 lejes napijegyek végül nem kerülnek eladásra.

A bajnokságra visszatérve, a szövetség kialakította az elődöntők és a döntők programját. Eszerint az első mérkőzésekre április 1.-én kerül sor, ekkor a VSK a Temesvárt, az Arad pedig a Sepsiszentgyörgyöt fogadja. A második mérkőzésen, április 5.-én felcserélődnek a pályaválasztói viszonyok. Amennyiben harmadik mérkőzésre is szükség lesz, akkor arra április 8.-án, az első párosítás szerint kerül sor. A három győzelemig tartó döntő időpontjai április 12., 13., 17., 18. és 21.-e lesz. Amennyiben eljut a fináléig, akkor a VSK az első két összecsapást hazai pályán játssza és ha úgy alakul, akkor a mindent eldöntő utolsó meccset is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: