2010-03-08 11:55:29• hírek • Kótai Levente

Mit adhat a férfi a nőnek?

Városunk hölgy lakosai mondják el vágyaikat, takácsaikat. Mivel lephetik meg őket a férfiak a nők napja alkalmából.

Szerkesztőségünk nők napja alkalmából arra volt kíváncsi, hogy milyen ajándékra vágynak ilyenkor a nők. A legtöbb hölgynek igen szerények az igényei: egy-egy szál virággal már elégedettek is. Kevesebben vannak akik úgy gondolják, hogy ez csak a minimum.

A véleménykülönbségek igazából korcsoportok szerint oszlanak meg. A kamasz lányok romantikára és fokozott udvarlásra számítanak. A virág mellet egy esti séta, egy vacsora, édesség, vagy más apró ajándék csal örömöt az arcukra.

Az állandó munkahellyel rendelkező fiatal nők már nem annyira fogékonyak a csecsebecsékre. Sokkal inkább vágynak párjuk gondoskodására valamilyen pihentető foglakozás közben. Az impozáns ajándéktárgyaknál sokkal fontosabb az impozáns környezet, ahol kiemelt bánásmódban részesülhetnek. Ha lehet összegezni vágyaikat, akkor a legszebb ajándék ha a hétköznapok rutinjából ragadjuk ki őket.

A középkorúak között már sokkal több az olyan hölgy, akit egy kis figyelmességgel már nem lehet kielégíteni. Egy részük nem remél és már nem is akar semmi jót a férfiaktól. Nekik valószínűleg nem jött össze az „élet" párválasztás része. Az a férfi aki őket akarja boldoggá tenni, hosszú és fáradtságos munka előtt áll. A bizalom visszaszerzését egy szál virággal kezdeni elég átlátszó.

A középkorúak másik népes tábora azt mondta, hogy „egy szál virág és szeretet" ez amire szükségük van. Ők, elmondásuk szerint, meg is szokták ezt kapni.

Vannak korcsoporthoz nem köthető vágyak is. Vannak akik azt szeretné, hogy női mivoltukra nemiségükben is oda figyeljenek: náluk a romantika mellet fontos szerepet kap a szex, illetve az azzal kapcsolatos ajándékok, főleg fehérnemük.

Sikerült megkérdezzünk egy apácát is. Ő, aki az Úrnak szenteli életét, érthető módon inkább gondoskodó, nevelő magatartásában érzik nőiességét. A tiszteletet is ezért várják.


A munkából szeretne kiszakadni egy wellness hétvégére vagy Korfura.

A munkából szeretne kiszakadni egy wellness hétvégére vagy Korfura


Egy szál virág, egy szexi fehérnemű és odafigyelés - ők erre biztatnak.

Egy szál virág, egy szexi fehérnemű és odafigyelés - ők erre biztatnak


Szerinte, ha egy nő ne kap odafigyelést, az rajta is múlik.
Szerinte, ha egy nő nem kap odafigyelést, az rajta is múlik


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: