2008-01-28 19:24:31• hírek • Anna Szelényi

Mire vágynak a nők?

Az ősidők óta a férfiakat foglalkoztatja a női boldogsághoz vezető út.

 

Ez egy olyan kérdés, amely régóta kínozza a férfiakat. Még Sigmund Freud, az emberi gondolkodás ismerője is feltette egyszer magának ezt a kérdést. A férfiak közül, egyes szerencsés példányoknak sikerült felfedezniük pár dolgot, amely boldoggá teszi a nőket. Ennek ellenére, továbbra is számos nő boldogtalan.

 


Akármennyire erősnek és önállónak tartja magát egy nő, mindig is attól fog félni, hogy elhanyagolják, vagy elhagyják. A stabilitás és a biztonság egyike azon dolgoknak, amely elégedettséggel tölt el egy nőt. Szüksége van arra, hogy tudja, hogy mellette leszel, mikor szüksége lesz rád. El kell érned, hogy megbízzon benned, hogy tudja, hogy úgy fizikailag, mint lelkileg hűséges vagy. Ez a legfontosabb egy nő számára egy kapcsolatban.

A nőknek érzékeny, figyelmes férfiakra van szükségük. Gondoljatok arra, hogy a nők olyanok, mint a macskák. Ha törődsz velük és kényezteted, dorombolnak és boldogok, de ha elhanyagolod őket, vaddá válnak és kieresztik karmaikat. Tehát, ha egy olyan férfi vagy, aki szereti a kiscicákat, sokkal könnyebb lesz számodra meghallgatnod őt, vagy fájdalomcsillapítót venned, mikor menstruációs fájdalmai vannak. Ha jól belegondolsz, ez a törődés kölcsönös, hiszen ők is idejük nagy részét azzal töltik, hogy gondodat viselik: mosnak, főznek, vasalnak.

A nők úgy gondolják, hogy egy kapcsolatnak olyan kell lennie, mint egy partnerségi viszonynak. A felek egyenlő jogokkal rendelkeznek, ennek alapján nem akarják azt sem, hogy túlságosan óvd őket, de azt sem akarják, hogy hanyagold a viszonyt.A férfiak nem szeretik, ha nyaggatják őket, s mindegyik azt állítja, hogy a nők ezt teszik: „Vidd le a szemetet!”, „Porszívózd fel a szőnyeget!”, vagy „Dugaszold ki a kagylót”. Ezeket a mondatokat olyan gyakorisággal ismételgetik, mintha örömet okozna nekik.

Lehet, hogy meglepőnek fog tűnni, de a nők is ugyanannyira utálják nyaggatni a férfiakat, mint amennyire a férfiak utálják a nyaggatást. Következésképpen, ha meg szeretnél szabadulni ezektől a zavaró tényezőktől, vidd le a szemetet, vagy pórszívózz fel, mielőtt még ő mondaná, hogy tedd ezt. Biztosítalak róla, hogy nem lesz hiábavaló fáradozásod és minden bizonnyal észreveszi gesztusodat és kellőképpen jutalmazza majd.

Mindezek mellett ne feledd, hogy egy kapcsolatban a szeretet mellett, a tisztelet a legértékesebb szövetséges.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: