2010-04-20 09:19:34• hírek • www.blikk.hu

Mindenét elvihetik Cininek

Tizenhárom évvel ezelőtt elkövetett 120 milliós csalássorozat miatt bár két évet töltött rács mögött, de két kitartó áldozata tovább harcol a nekik járó 23 millió forintért.

- Harmadik jogerős ítéletben mondta ki a bíróság, hogy az énekesnőnek vissza kell fizetnie a csalási ügyben neki adott kölcsönt - mondta Kolossy Sándor.

2008 január elején a végrehajtó, jogerős ítélet alapján, közel 5 milliós értékben foglalt le műszaki cikkeket és bútorokat Zalatnay otthonában. Ám az énekesnő és barátai állították: semmi sem az övé az ingóságok közül. Hétfőn a bíróság jogerős ítéletében kimondta, hogy Zalatnay ismerősei sem számlákkal, sem más bizonylatokkal nem tudták igazolni az ingóságok tulajdonjogát, sőt ellentmondó vallomásokat tettek.

- 15 millió forint járna nekem, de egy használt mosógéppel akarta rendezni Cini a tartozást - mondta Komjáthyné Erzsike.

Szűcs A. Gábor, a károsultak ügyvédje szerint ez az ítélet megalapoz egy újabb csalást.

- Hamis tanúzás, csalás bűntettének megalapozott és dokumentumokkal alátámasztott gyanúja miatt néhány napon belül az ügyészségen megtesszük a büntetőfeljelentést azok ellen, akik valótlan dokumentumokkal, a bíróság szerint is összemásolt számlákkal és valótlan vallomásokkal megpróbálták a végrehajtást meghiúsítani - mondja az ügyvéd. Hozzátette: nemcsak Zalatnay civil barátai, de Delhusa Gjon is bajba kerülhet.


Zalatnay Cini - még mindig a csalás miatt bűnhődik. Fotó: Blikk.hu
Zalatnay Cini - még mindig a csalás miatt bűnhődik. Fotó: Blikk.hu


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: