2006-04-16 14:51:29• hírek • Szatmár.ro

Zalatnay Cini húsvéti szabadságát tölti

A híres popénekesnő  úgy döntött, kiveteti implantátumait

A másfél éve raboskodó Zalatnay Sarolta éppen húsvéti szabadságát tölti. A börtönélet keserűségét nemcsak a néhány nap szabadság enyhíti, hanem az is, hogy Cinit felterjesztették EVSZ-re, amit ha megkap, könnyebb lesz kibírnia a hátralevő időt: akár minden hétvégén elhagyhatja a börtönt. Más változás is lesz az 58 éves énekesnő életében: kisebb keblekkel távozik a börtönből, mint amekkorákkal bevonult oda. Zalatnay Saroltát csalás miatt három év börtönre ítélte a bíróság. Cini 2004. október 26-án vonult be a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy megkezdje büntetése letöltését. Az idén fogházasították, ami többek között azt jelenti, hogy egy évvel korábban, azaz hat hónap múlva, október 26-án már biztosan szabadulhat. Jelenleg hatnapos húsvéti szabadságon van, ami nemcsak neki, hanem minden jó magaviseletű elítéltnek adható, ha a BV parancsnoksága hozzájárul. Noha Cini nehezen viseli a börtönéletet, olykor némi öröm is éri.

-Felterjesztettek EVSZ-re, ami enyhébb végrehajtási szabályok alkalmazását jelenti - újságolta örömmel.

-Ez többek között azzal jár - persze, ha megkapom -, hogy egy, kivételesen két napot meg nem haladó időre, havonta négy alkalommal eltávozásra mehetek, azokon a napokon, amelyeken nem dolgozom. Most már ezt az egészet úgy fogom fel, mint egyfajta megtisztulást, szabadulást a rossz házasságomból. Csak azt sajnálom, hogy a szeretteim is megsínylik azt az időt, amíg én börtönben vagyok. Nixiért nagyon aggódom, mostanában rengeteget fáj a feje. Járt orvosnál, természetgyógyásznál, arra a következtetésre jutottak, hogy a stressz a problémái okozója - mondta sóhajtva.

-Nekem a hátam fáj rettenetesen, ha végre szabadulok, egészen biztosan kivetetem a mellemből az implantátumot, mert biztosan az a baj. És van még egy tervem, amit mindenképpen szeretnék, amint véget ér a büntetésem, elutazom Olaszországba, a Szent Rita kolostorba.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: