2009-06-25 17:29:36• hírek • Parajdi Andrea

Kijelölik a megállókat

Átszervezték a taximegállókat Szatmárnémeti területén, hiszen egyre zsúfoltabbak a korábban kijelölt megállóhelyek környékei, amelyek nagymértékben növelik a közlekedési gondokat.

Összesen 326 taxis parkolóhely lesz Szatmárnémeti területén - így határozott csütörtökön a városi tanács. Az előterjesztett határozattervezet szerint összesen 345 autó számára biztosítottak volna parkolóhelyet, azonban az urbanisztikai bizottság javaslatára végül 19 hellyel csökkentették a megállók számát.

Korábban mindössze 279 megállásra alkalmas területet biztosított a város, amelyek mára már túlzsúfoltak lettek. Azokon a városrészeken ahol rendszeresek a forgalmi torlódások megszüntették a korábbi parkolóhelyeket, azonban több városrészen is újakat hoztak létre.

A taximegállók körüli legnagyobb probléma, hogy nincsenek megfelelően kijelölve a parkolóhelyek, éppen ezért sok városrészen a megengedettnél többen parkolnak. A tanácsosok abban egyeztek meg, hogy a jövőben minden taxiparkolóhelynél táblákkal és útfestésekkel jelzik a rendelkezésre álló helyek számát, s amennyiben szükséges pénzbeli büntetéseket szabnak ki, ha a taxisofőrök nem tisztelik a városi tanács új rendeletét.


Összesen 326 taxisparkolóhely lesz Szatmárnémeti területén.
Összesen 326 taxisparkolóhely lesz Szatmárnémeti területén


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: