2017-10-17 11:23:22• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló október 23-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Hóember (The Snowman) - Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

My Little Pony: A film (My Little Pony: The movie) - Létezik egy varázslatos birodalom, Equestria, ahol a színes kis pónik boldogan tengetik az életüket. Itt laknak a jóbarátok: a csodálatos és nagyon okos unikornis, Twilight Sparkle, a legtalálékonyabb farmerlány, Applejack, a szivárvány sörényű pegazus, Rainbow Dash, a csacska és mindig mókára kész póni, Pinkie Pie, a kedves és őszinte, Fluttershy, és a divatban nagyon járatos Rarity.
Ám egy nap a gonosz és vasöklű uralkodó, Storm király szemet vet a kis pónik hazájára, akik összefognak és útra kelnek a védelmet nyújtó városka, Ponyville határain túlra. Felejthetetlen utazás veszi kezdetét, miközben új barátokat ismernek meg, veszélyes kalandokba bonyolódnak, és a barátság csodálatos erejét bevetve próbálják megmenteni otthonukat.

Színház

A Harag György Társulat programterve október 16-ig:
Október 19 - 19:00: Tévedések vígjátéka - I. (választható)-bérlet

Filharmónia
Folytatódnak a Szatmári Zenei Napok, a heti műsort itt találod.

Kiállítás
November 8-ig látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előterében összeállított Őszi Szalon című kiállítás, amelyben a Szatmár Megyei Képzőművészek Egyesületének tagjai mutatják be friss alkotásaikat. Részletek itt.

Október 12-én, 16 órakor nyílt meg Bikfalvi Zsolt fotóművész kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Galériájában. Részletek itt.

Fotókiállítás nyílt október 12-én a Dinu Lipatti Filharmónia előterében. Ovi D. Pop nagyváradi fotóművész nemrég tartott fotós tanfolyamot Szatmárnémetiben, a végzősök alkotásait mutatja be a tárlat. Részletek itt.

Egymillió csillag
Október 20-án, 17 órától újra felragyognak a szolidaritás fényei Szatmárnémetiben, az „Egymillió csillag” elnevezésű nemzetközi Caritas-akció keretében. A megyeszékhelyen kilencedik alkalommal megszervezett szolidaritási akciónak ezúttal a Tűzoltó-torony tere ad otthont. A jelképekben gazdag új helyszínen az akció idei üzenete is plusz hangsúlyt kap. Az esemény az egymásra való odafigyelésre, a kölcsönös segítségnyújtás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: