2017-07-11 09:51:09• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 17-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában június 30-tól


Pókember - Hazatérés (Spider-Man - Homecoming) - Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nem csak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

A szerencse háza - (The House) - A család kicsi lányának sikerül az egyetemi felvételije, ám kiderül, hogy a családnak semmi pénze nincs a tobvábbtanulás finanszírozására. Mindenképp pénzt akarnak szerezni, ezért kaszinózni kezdenek - pontosabban: illegális kaszinót kezdenek működtetni a lakásukban! Vígjáték Will Farrellel.

Július 12-től:

Majmok bolygója: Háború (War for the Planet of Apes) - A majmok túlszárnyalták az embereket. Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai. A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt, és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír. És készülődik.
A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens óriásgorilla, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában, nem tud felejteni és nem akar megbocsátani. Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Kiállítás
Az F-csoport nevű, magyarországi festő- és szobrászművészekből álló csoport kiállítása nyílik július 11-én 16 órai kezdettel a Szatmárnémeti Képzőművészeti Múzeumban. Részletek itt.

Véndiáktalákozó
Július 14-15-én tartják az idei véndiáktalálkozót, melynek keretében asztalitenisz-verseny és nyilvános életút-interjú is lesz. Részletek hamarosan.

Gitárkoncert
Mark Wingfield, az egyik legismertebb brit gitáros és barátai lépnek fel a Várdomb utcai Nagy Zsinagógában július 16-án, 19 órai kezdettel. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: