2011-10-17 16:28:45• hírek • Szatmar.ro

Három hetes pihenő előtt a szatmárnémeti VSK

Vasárnap délután 32-23 arányban győzte le a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata a Nemzeti Liga hetedik fordulójában a Steaua együttesét. Ez egyben azt jelenti, hogy Palkó János és Nicolae Istrate tanítványai a tizennégy csapatos bajnokságban a nyolcadik helyre léptek előre.

Ez a tény pedig érthetően elégedettséggel tölti el a klub vezetőit. „Nagyon kellett ez a győzelem, mert ezzel elkerült a csapat a veszélyes zónából" - mondta Fógel László klubelnök.

Ez a siker egyben azt is jelenti, hogy a VSK pozitív töltettel vonulhat el az előtte álló három hetes szünetre, amelyre a válogatott programja miatt következik be. A román nemzeti csapat ugyanis előbb edzőtáborba vonul Izvoraniba, majd október 28-30. között a Kárpát Kupán lép pályára Karácsonkőn. Ezt követi két világbajnoki selejtező, november 2.-án és 5.-én Luxemburg ellen - előbb a Nagyhercegségben, aztán Bodzafordulóban.

A bajnokság november 13.-án kezdődik újra a VSK számára, akkor a szatmáriak Resicabányán a Krassó-Szörény ellenfeleként lépnek pályára. Az addigi űrt barátságos meccsekkel próbálják kitölteni, ám a konkrétumokról még nem tudott beszámolni a vezetőség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: