2011-10-14 16:55:53• hírek • Balog Anita

Vasárnap a Steauát fogadja a VSK

Vasárnap 16 órától az Ady Endre utcai sportteremben lesz a kézilabdameccs.

Legutóbbi mérkőzésével kapcsolatban Istrate és Palkó fiainak nincsenek szép emlékeik: nyolc góllal verték őket Tordán, s emiatt most mindenképp javítani, bizonyítani szeretnének. Erre vasárnap lesz is lehetőség, hiszen a férfi kézilabdabajnokság tabellájának utolsó helyezettjét fogadják a fiúk, a nullapontos bukaresti Steauát.

A szatmáriak azonban nem tudnak teljes létszámban küzdeni, Fógel László klubelnök tájékoztatása szerint Panazan és Jurj hátfájással bajlódik, Dinescut porcleválással fogják műteni, Libertnek fel van dagadva a bokája, Tcaciucnak pedig el van törve az egyik ujja.

„Elég bő a keret, a többieknek pótolniuk kell az esetleges hiányzókat. A Steaua elleni mérkőzést mindenképpen hozni kell, máskülönben bajban leszünk." - nyilatkozta Fógel.

A vasárnapi meccs után 18.30-kor a VSK női kosárlabda csapata játszik az Arad ellen.

Nemzeti Liga, 7. forduló, szombat: Suceava-Bukaresti CSM, Bákói Ştiinţa-Călăraşi-i Dinamo. Vasárnap: Szatmárnémeti VSK-Steaua, Konstancai HCM-Krassó-Szörényi UCM, Ploiesti-i CSM-Tordai Potaisa, Târgu Jiu-i Pandurii-Kolozsvári U Transilvania (DigiSport, 18.30).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: