2009-07-19 12:44:51• hírek • Szatmár.ro

Az esélyegyenlőség jegyében

Az esélyegyenlőség jegyében indítanak ingyenes képzést vállalkozó nők számára.

A projekt keretében olyan nők számára tartanának képzéseket, akik saját vállalkozásuk beindítására készülnek, illetve a meglévőt szeretnék fejleszteni. A projekt bemutatóját Kereskedelmi Akadémia Alapítvány szervezte pénteken délután a Mihai Eminescu Főgimnáziumban. A képzéseken, útbaigazításokon 60 nő díjmentesen vehet majd részt, köztük 24-en a menedzserképzésen, mely főleg a már vállalkozással rendelkező nők számára nyújt hasznos és gyakorlati tanácsokat, 24-en a saját vállalkozásuk beindításában kapnak segítséget, míg 12-en csapatépítő tréningen vehetnek majd részt - hangzott el a bemutatón.

 

A résztvevők kétirányú képzésben részesülnek, mégpedig a vállalkozás elindítása és annak bővítése, fejlesztése terén. A kurzus egy vállalkozói terv bemutatásával zárul. A legjobb tervet készítő megnyeri a vállalkozásának beindításához szükséges minimális anyagi támogatást, hogy elképzeléseit gyakorlatban is megvalósíthassa. A képzésekre kéthavonta pénteken és szombaton kerül sor. A projektek kapcsolatos további információk a www.antres.ro honlapon olvashatók.

Együttműködő partnerek: nagyváradi közgazdaság-tudományi egyetem, a Férfiak és Nők közötti Esélyegyenlőségért Országos Ügynökség, a temesvári, az aradi Aurel Vlaicu, a nagybányai, a resita-i egyetem valamint Kereskedelmi Akadémia Alapítvány és a Romániai Tudományos Menedzsment Társaság. A projekt értéke több mint 12, 5 millió lej.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: