2010-03-04 17:50:35• hírek • Balog Anita

Egy új Turul lép pályára

Pénteken 15 órától újra pályára lép a Mikolai Turul focicsapata, ez alkalommal a Besztercei Gloria lesz az ellenfél.

Hosszas bizonytalanság után végül is harcba száll a harmadik ligás bajnokság tavaszi idényében a Mikolai Turul. A csapatra nehéz meccs vár pénteken, hiszen az idény kezdete előtt két nappal alakult ki a végleges keret, emiatt a Szászsebes elleni meccset el is napolták - azt a meccset egyébként kedden pótolják majd be.

Az őszi idényben másodedzőként tevékenykedő Calin Soimosan irányítja most a csapatot, az elmúlt napokban leginkább taktikai edzéseken hangolódtak a közelgő meccsre. Dobos Csaba klubelnök tudja, a felkészülés hiánya meg fog látszani a csapaton, a rövid felkészülési időszak alatt sajnos egyetlen felkészülési meccset sem sikerült lejátszaniuk. Szerinte az egyenesen csoda, hogy sikerült nekivágniuk a tavaszi idénynek, de az még nagyobb csoda lenne, ha benn is tudnának maradni a harmadik vonalban.

Ami az ellenfelet illeti, az ő csapatuk is fiatal, az előző fordulóban odahaza kaptak ki a Székelyudvarhelytől, ám a Gloria csapata bármikor erősíthet a nagycsapatból. A Turulnak azért sem lesz könnyű dolga, mert a besztercei csapattal a tavalyi találkozónak nincs kellemes emléke. A besztercei meccsen a Szatmár megyeiek 6:0 arányban kaptak ki.


Amikor a Turul még sikertörténet volt: feljutási meccs Nagyváradon a Pankota ellen
Amikor a Turul még sikertörténet volt: feljutási meccs Nagyváradon a Pankota ellen


A Mikolai Turul kerete: Oşan Daniel, Crisan Vasile - kapusok; Sándor Gyula, Vadan Calin, Maxim Vlad, Tripon Bogdan, Bud Florin, Muresan Florin, Muresan Manuel, Puti Florin, Georgescu Gabriel, Shannat Fadi, Pop Vasile, Birta Csaba, Cosma Cristian, Feier Daniel, Nagy Imre, Negrean Marius, Ciobra Cosmin, Hegedűs Gábor, Mike Róbert.

III. Liga, 19. forduló, 6. csoport: Mikolai Turul-Besztercei Gloria II, Nagydisznódi FC-Aranyosgyéresi Seso, Zalatnai CS-Máramarosszigeti Marmaţia, Szászrégeni Avantul-Kolozsvári Sanatatea, Nagyszebeni Voinţa-Dési Unirea, Székelyudvarhelyi FC-Belényesi Bihorul, Jádi Voinţa-Nyárádtői Unirea, Zilahi FC-Szászsebesi CSM, Nagyáradi Luceafarul-Szászmedgyesi Gaz Metan II.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: