2009-08-24 10:20:24• hírek • Szatmár.ro

Döntetlent játszott a Mikolai Turul

Hazai pályán mutatkozott be harmadik ligás bajnokságban a Mikolai Turul együttese, amely kétéves szünet után játszik ismét ebben a ligában.

A hazai együttes kezdésként kaphatott volna könnyebb ellenfelet is, ugyanis a Szászsebesi CSM együttesének kifejezett célja a feljutás a második vonalba. Ennek ellenére az első félidőben a mikolai gárda uralta a játékot, és a helyzetek alapján akár több góllal is vezethetett volna. De csak egyszer sikerült a hálóba találni,

egy kavarodásnál az egyik sebesi védő kézzel ért a labdához, a megítélt büntetőt pedig Mihovici értékesítette. Emellett Molnar, Berci és Tripon is gólt szerezhetett volna. A vendégek a hajrában veszélyeztettek, de Şuteu lapos lövését Bălaj kapus bravúrosan lábbal hárította.

A második félidőben alábbhagyott a mikolaiak lendülete, és negyedórával a vége előtt aztán egyenlített a szászsebesi együttes: egy szögletet követően Cocoară fejelt a hálóba. A hátralévő időben eldönthette volna a meccset a Turul, de Berci éppen középre lőtt 16 méterről, majd Pop az ötös sarkáról perdítette a rövid sarok mellé Maxim beadását. A hosszabbítás utolsó percében viszont a sebesi Benga éppencsak a kapu mellé emelte a labdát.

III. Liga, 1. forduló, 6. csoport: Mikolai Turul-Szászsebesi CSM 1-1 (Mihovici 26. - tizenegyesből, illetve Cocoara 75.). A Turul összeállítása: Bălaj - Tripon, Sándor, Vădan, Birta, Maxim, Micaş (Chifor 58.), Pop, Molnar (Ignat 83.), Berci, Mihovici (Cuc 67.).

További eredmények:  Nagyváradi Luceafărul-Aranyosgyéresi Seso 0-1, Nagydisznódi FC- Máramaroszsigeti Marmaţia 4-0, Zalatnai Minerul-Kolozsvári Sănătatea 2-0, Szászrégeni Avântul-Dési Unirea 0-0, Nagyszebeni Voinţa-Nyárádtői ASA Unirea 2-0, Jádi Voinţa- Belényesi Bihorul 0-0, Székelyudvarhelyi FC-Besztercei Gloria II 1-3, Zilahi FC- Szászmedgyesi Gaz Metan II 2-2.

A következő forduló, augusztus 28: Beszterce II-Mikola, Aranyosgyéres-Nagydisznód, Máramarossziget-Zalatna, Sănătatea-Szászrégen, Dés-Nagyszeben, Belényes-Székelyudvarhely, Nyárádtő-Jád, Szászsebes-Zilah, Szászmedgyes II-Luceafărul.


Hazai pályán mutatkozott be harmadik ligás bajnokságban a Mikolai Turul.
Hazai pályán mutatkozott be harmadik ligás bajnokságban a Mikolai Turul


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: