2014-03-06 10:46:15• hírek • (x)

VinCe - népszerűek voltak a Nachbil borok

Közép-Európa egyik legrangosabb borshowján, a krasznabélteki Nachbil borászat volt Románia egyik képviselője.

A hétvégén Budapesten immár ötödik alkalommal rendezték meg a VinCE Magazin nagy boreseményét, amely a borkedvelők számára maga volt a paradicsom. A számos ország borait felvonultató shown Romániát a krasznabélteki Nachbil pincészet és az aradi Wine Princess képviselte.

De mi az a VinCE Budapest? Ahogy a név is mutatja, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). Az idei rendezvényen 160 kiállító vett részt, az pedig, hogy a Bruter János vezette Nachbil újra meghívást kapott a rangos rendezvényre, már önmagában is megtiszteltetés és elismerés.

A Nachbil standjánál a rendezvény mindhárom napján nagy volt a forgalom: borszakértők, somelier-ek, gasztrobloggerek mellett a jó borok sok rajongója fordult meg itt. Németek, angolok, románok és magyarok voltak az érdeklődők között a legtöbben, őket pedig a Nachbil borok egyedisége, kitűnő minősége vonzotta. A krasznabélteki pincészet borai ugyanis sokban eltértek a rendezvényen résztvevő nagytermelők boraitól, hiszen a Nachbilnál a készítési folyamat során ragaszkodnak a természetességhez.

A Szatmár megyei pincészet a 2011-es évjáratú Rajnai Rizlingjével és Syrahjával, a 2012-es Trio Rosuval, a Királyleánykával és Zöldszilvánijával, valamint a 2013-as évjáratú Rozéjával vett részt. A legnagyobb népszerűségnek a Syrah és az igazán nagy különlegességnek számító Zöldszilváni örvendett - tudtuk meg Balázs Attilától, a Nachbil munkatársától.

A rendezvény a borok bemutatkozása mellett tapasztalatcserére és partnerkapcsolatok kialakítására is remek alkalom volt - ennek köszönhetően a következő hónapokban újabb országokban és régiókban lesznek elérhetők a Nachbil borai.

Nachbil - idén is ott voltak a VinCe bormustrán

Nachbil - idén is ott voltak a VinCe bormustrán

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: