2014-03-01 15:18:05• hírek • Kocsis Zoltán

Ha VinCe, akkor Nachbil!

Nem túlzás azt állítani, lassan nincs VinCE borkiállítás a Nachbil borászat részvétele nélkül. Közép-Kelet Európa legrangosabb boreseményén részt venni évről-évről hatalmas megtiszteltetés a krasznabélteki borászat számára. Remekül jelzi ezt, hogy idén Erdélyt (és egész Romániát) mindössze két borászat képviseli Budapesten.

A VinCe jelentőségét jelzi, hogy idén 160 kiállító mutatja be termékeit, elsősorban Magyarországról, a szomszédos országokból, de rendszerint érkeznek távolabbról is kiállítók. Idén például Oroszország és Törökország is képviseli magát. A rendezvény sokszinűségét bizonyítja, hogy természetesen a borok állnak a középpontban, de a látogató megcsodálja a legjobb pálinkákat, sajtokat vagy éppen kolbászokat is.

A VinCe nem csak egy szokványos expó, hanem szakmai fórum is, ahol van borkóstoló és mesterkurzusokat is tartanak. Romániát idén a Nachbil mellett az aradi Wine Princesse képviseli még.

A Nachbil immár három éve vesz részt az eseményen. Standjainál évről évre nagy a forgalom és remek a hangulat. A krasznabélteki pincészet nagy szeretettel várja idén is a Budapesten és a világ bármely pontján élő szatmáriakat, kóstolják meg a hazai dombok ízeit.

Az idei VinCe február 28. és március 2. között Budapesten, az Erzsébet körút 43-49. szám alatt található Corinthia Hotelban zajlik. A szervezők és a Nachbil minden kedves érdeklődőt és látogatót nagy szeretettel vár Közép-Kelet Európa legrangosabb boreseményére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: