2010-03-10 15:15:39• hírek • Póti Orsolya

Utazzon Görögországba!

Idén tavasszal, valamint nyár végén is kedvezményes utazási jegyek válthatnak a Solarex turisztikai irodában azok, akik Görögország fantasztikus tájaira vágynak.

Májusban Görögország egzotikus tengerparti települései a legkedveltebb úticélok, ahová busszal juthatnak el a legolcsóbban a pihenni vágyók.

Halkidiki-félsziget különböző települései igazán kedveltek a szatmáriak körében. Ilyen például Sarti, amely az elmúlt években nagy népszerűségnek tett szert az utazók körében. Sarti 1922-ben alapított kis halászfalucska, amelytől nem messze található egy búvárbázis, ahol kezdők és haladók egyaránt betekinthetnek a lenyűgöző vízalatti világba. A helység hosszú homokos tengerpartja lazításra, fürdőzésre és sportolásra egyaránt alkalmas. A félsziget különböző településeiről fakultatív kirándulásokra lehet menni az ország különböző városaiba.

Akik kedvelik az utcai bazárok pezsgő forgatagát, és az mozgalmas éjszakai életet, azoknak Paraliat ajánljuk. Ez a város az Olimposzi Riviéra kedvelt fürdőhelye, Thesszalonikitól kb. 70 km-re. Az aranyhomokos tengerpart, a sok szórakozási lehetőség és nem utolsó sorban a helyiek vendégszeretet évről évre egyre több turistát vonz.

A Halkidiki-félszigetre legtöbben busszal vagy magánautóval utaznak, viszont azok, akik a görög szigetekre vágynak repülőre foglalnak helyet. A turisztikai irodák utazási ügynökei szerint a tavalyihoz viszonyítva jelentősen csökkentek az árak, idén sokkal olcsóbban bejárhatják Görögország egzotikus tájait, mint néhány évvel ezelőtt.



Halkidiki-félsziget, Sithonia


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: