2010-05-17 07:30:47• hírek • Póti Orsolya

Ünnepelt az SZMDT

A Szatmár Megyei Diáktanács szombat este ünnepelte meg egy éves születésnapját a Downtown Pubban.

A Szatmár Megyei Diáktanács április 14-én ünnepelte egy éves születésnapját, és ennek alkalmából a diáktanács tagjai szülinapi bulit szerveztek. Az SZMDT egy évvel ezelőt indult, mikor is még csak felmerült az ötlet, hogy jó lenne alakítani egy szervezetet a diákokért, egy olyan szervezet amely egybefonja a magyar középiskolák diáktanácsainak tagjait, lehetővé teszi közöttük egy jobb viszony fenntartását.

Balog Tamás a diáktanács egyik tagja elmondta, hogy a bulin azok az emberek voltak jelen, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a szervezet. Jó volt régi arcokat is látni, valamint mindenki jól érezte magát a bulin. 23 óra körül Jeremiás Yvett, az SZMDT elnöke felszeletelte a szülinapi tortát, és mindenki jutott egy-egy szelet.

A diáktanács minden évben kitűz egy-egy célt. Múlt évben arra törekedtek, hogy szervezetüket ismertté tegyék a diákok, iskolák körében, idén pedig új célokat tűztek ki maguk elé. „Különböző képzéseket szeretnénk indítani az SZMDT tagjainak és az érdeklődő diákoknak. A képzések által, úgy gondoljuk, színvonalasabb lesz szervezetünk, és elérhetjük más diáktanácsok szintjét. A diákoknak különböző pályázatokat, versenyeket is szervezünk" - mondta el Balog Tamás.
Az SZMDT nemsokára elindítja első újságát is, mely természetesen diákoknak szól majd.


Tortával ünnepelte egy éves működését az SZMDT
Tortával ünnepelte egy éves működését az SZMDT


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: