2010-05-14 09:27:31• hírek • Póti Orsolya

Ünnepejünk együtt az SZMDT-vel!

Az SZMDT (Szatmár Megyei Magyar Diáktanács) április 14-én ünnepelte egy éves születésnapját, ennek alkalmából pedig május 15-én bulit szerveznek, hogy mindannyian együtt ünnepeljünk.

Az SZMDT egy évvel ezelőtt indult, kezdetleges ötlet kapcsán, miszerint jó lenne alakítani egy szervezetet a diákokért, egy olyan szervezetet amely egybefonja a magyar középiskolák diáktanácsainak tagjait, lehetővé teszi közöttük egy jobb viszony fenntartását, új barátságok és kapcsolatok kialakulását. Igaz Máté ötlete volt a diáktanács elindítása, és idővel  sokan csatlakoztak, mint például Kovács Réka, Papp Máté, Jeremiás Yvett és Igaz Tamás. Részben ők voltak a megalapítók. Ezután egyre jobban fejlődött a szervezett, a sok közös Suli-buli, és a feledhetetlen Halloween Party is részben nekik és a támogatóknak köszönhették.

Az egy éves születésnapi bulira május 15-én ,szombat este 21 órától kerül sor a Downtown Pubban (a Stefan cel Mare utca  10. szám alatt). A fergeteges hangulatról DJ Big gondoskodik, és a szülinapi tortából is mindenkinek jár egy szelet. A belépőjegy ára 5 lej, mely a helyszínen is kapható.


Az SZMDT médiatámogatója a Szatmár.ro
Az SZMDT médiatámogatója a Szatmár.ro


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: