2010-09-09 13:55:08• hírek • Szatmár.ro

Új tanszerek a rászorulóknak

A Máltai Segélyszervezet szatmári önkéntesei tanszercsomagokat osztottak a rászoruló családok gyermekeinek.

A Máltai Segélyszervezet tagjai csütörtökön délelőtt adták át az általuk felmért családok gyermekeinek azokat a tanszercsomagokat, amelyekkel könnyebbé szeretnék tenni a szülők számára az iskolakezdést. A csomagok összetétele osztályonként változott, a kisebbek vízfestéket, rajztömböt is kaptak, de a nagyobbak csomagjából sem hiányoztak a teljesen felszerelt tolltartók, füzetek, sőt az elsősök iskolatáskát is kaptak.

„Idén is igyekeztünk megkönnyíteni az iskolakezdést: a hátitáskákat nem számolva, a füzetek és a tanszerek értéke, amelyekből összeállítottuk a csomagokat, meghaladta az 5300 lejt.

A 109 diák közül minden első osztályosnak jutott új hátitáska, ugyanakkor a másodikosoknak, a harmadikosoknak és a negyedikeseknek is külön-külön, az elvárásoknak megfelelően állítottuk össze a csomagokat" - tájékoztatott Pallai Kristóf, a szervezet vezetője (képünkön).

A kisiskolások mellett az V-VIII. és a IX-XII. osztályos tanulók szintén az iskola igényeit figyelembe véve kapták meg a tanszercsomagokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: