2014-10-08 17:21:48• hírek • (x)

Új kiadvánnyal népszerűsítik a megyében rejlő lehetőségeket

Szerdán mutatták be a Szatmár Megyei Tanács Force Tourism nevet viselő kiadványát.

A Szatmár Megyei Turisztikai Információs Központban mutatták be szerdán a szatmár Megyei Tanács kiadványát, amely a megye turisztikai látványosságait mutatja be. A több mint 160 oldalas színes, képes magazin-szerű olvasnivaló román és angol nyelvű. A címlapján a nagykárolyi Károlyi-kastély, miat a megye egyik legfőbb látnivalója szerepel. A belső oldalakon szatmári cégek reklámjai mellett olvashatunk a megye városairól és látnivalóiról, a különálló írásokat a turisztikai szempontból fontosabb falvakról, múzeumokról, strandokról, valamint gyógyfürdőkről, tavakról, kolostorokról és még hosszan sorolhatnánk.

"A Szatmár megyei tanács sokat tett az utóbbi időben azért, hogy a külföldi és a belföldi turistákkal megismertesse szatmár megyét és annak turisztikai potenciálját. Az első igazán nagy lépés a Turisztikai Információs Központ megnyitása volt, a második komoly lépés pedig ennek a kiadványnak a megjelentetése" - magyarázta Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke. "Szatmár kicsi megye, de értékekben nagyon gazdag, kár lenne ezeket az értékeket nem megmutatni a nagyvilágnak" - fűzte hozzá.

A Force Tourism kiadvány egyelőre ezer példányban jelent meg, a benne megjelenő anyag összegyűjtésén pedig egy éven át dolgoztak. A munkából komoly részt vállalt a Szatmár Megyei Múzeum, valamint a megyei tanács alárendelt intézményei - derült ki a rendezvényen.

A Megyei Turisztikai Információs Központban mutatták be az új kiadványt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: