2015-10-28 13:34:32• hírek • Szatmár.ro

Ugye tudod mit tartanak a hónap utolsó péntekén?

Október 30-ára esik a hónap utolsó pénteke, így aznap újra Hit és Gyógyítás előadásra várja az érdeklődőket a Szent-Györgyi Albert Társaság és a Németi Református Gyülekezet vallási, etnikai és politikai hovatartozástól függetlenül!

A szervezők ezúttal is igyekeznek majd a nagyérdemű számára olyan műsort összeállítani, ami mindenki érdeklődését felkelti.

A Hit rész előadójaként Simon Kornél görögkatolikus parókus lesz a felszólaló, aki megosztja majd a hallgatósággal azokat a tapasztalatait, amelyeket tizenöt év alatt gyűjtött a határmenti kis falvakban.

Az egézségügyi rész előadója már régi ismerőse a sorozat rendszeres látogatóinak: dr. Varga Rita főorvosasszony ezúttal kettős szerepkörben mutatkozik majd be. Mint orvos az évszakhoz is szorosan köthető asztmás megbetegedésekről mond majd el néhány újdonságot. Mint pszhichológus a rejtett stresszes állapotról fog értekezni.

A kulturális-művészeti részben továbbra is megtekinthető Gy. Szabó Béla Jelenések könyve inspirálta kiállítása, a hangulatfelelős pedig Sallai László gitárművész lesz. És a szervezők most is számítanak András Gyula színművész úr vidáman komoly összeállítására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: