2015-09-23 12:56:13• hírek • Szatmár.ro

Pénteken visszatér a Hit és Gyógyítás előadássorozat

Hetedik évadját kezdi a sorozat - ezentúl is minden hónap utolsó péntekén tartják az előadást.

A vallási és egészségügyi sorozat ismét szeretettel hívja és várja a régi és új érdeklődőket, a jó kedvre, egészséges életmódra vágyó keresztényeket vallási, etnikai és politikai hovatartozástól függetlenül. Az új évad első előadására pénteken, szeptember 25-én kerül sor 18 órai kezdettel, a Németi Református Templom gyülekezeti házában.

Kiállításmegnyitóval rajtol a sorozat, Gy. Szabó Béla metszeteiből nyílik tárlat. A grafikus hagyatékát a Kolozsvár újalsóvárosi református gyülekezet lelkipásztora, Ferenczy Miklós kezeli, ő lesz az előadás Hit részének főszereplője is.

A gyógyítás, gyógyulás témakörében szeptemberben a határ másik oldaláról érkezik vendégmeghívott. Nagyházi Árpád sebész, proktológus főorvos Mátészalkáról érkezik és az aranyeres megbetégedések kialakulásának okáról, lefolyásáról fog majd beszélni, illetve a lehetséges kezelési megoldások kapcsán próbálja majd hasznos tanácsokkal ellátni a kedves érdeklődő közönséget.

A pénteki alkalom folytatásában Zágoni Mihály, a Dinu Lipatti Filharmónia tárogatóművésze lesz a hangulatfelelős és a közönség elé fog lépni a sorozat örökös tagja, András Gyula színművész is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: