2009-11-26 15:46:37• hírek • Parajdi Andrea

Tornázz együtt a pasiddal

Csütörtök óta új óratípussal bővítette szolgáltatásainak körét a Fitland Szalon. A Szatmárnémetiben még alig ismert cross-tréning egy dinamikus edzési forma, amelyet akár a férfiak is kihívással űzhetnek.

A Fitland szalon immár hagyományszerűen szervez nyílt napot, hogy az egészséges életmód követőinek körében népszerűsítse a különböző edzési formáit. November 26-án, csütörtökön egész nap ingyenesen lehetett részt venni az órákon, vagy kipróbálni a Fitland különböző szolgáltatásait.

A nyílt nap, azért is vonzó lehetett a sportkedvelőknek, mert a Fitalnd Szalonban -és ezáltal szatmárnémetiben is - első alkalommal lehetett részt venni azon a cross-tréning óratípuson, amely dinamikus mivoltával, és változatos gyakorlataival izgalmas testkarbantartás lehet mindenkinek.

A fitness, a kick-box, az atlétika, az aerobic és a súlyzós edzés elemeit kombináló óratípus a színes gyakorlatainak köszönhetően a test minden részét alaposan megmozgatja, mindemellett pedig kíválóan fejleszti a gyorsaságot, az állóképességet, a hajlékonyságot és a mozgékonyságot is. Mivel a gyakorlatok nem csak könnyed mozgásokból állnak, hanem olykor komoly erőnlétet igényelnek így ezt az óratípust még a férfiak is bátran űzhetik.

A cross-tréning legelső óráját november 26-án, csütörtökön 17 órától tartották, ám ezt követően ez az új óratípus is rendszeresen benne lesz a Fitland programkínálatában. Ha kedvet kaptál egy kis aerobik tornához térj be a Fitlandba a Randunelelor 3 szám alá, ja és a pasidat se felejts otthon! Bővebb információkért keresd Emőkét a 0745527107-es telefonszámon, vagy kattints a www.fitland.ro oldalra.


Fitland Szalon - Szatmárnémeti Randunelelor 3

Fitland Szalon - Szatmárnémeti Randunelelor 3

Fitland Szalon - Szatmárnémeti Randunelelor 3

Fitland Szalon - Szatmárnémeti Randunelelor 3
Új óratípussal bővítette szolgáltatásainak körét a Fitland Szalon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: