2012-08-17 11:05:13• hírek • Kocsis Zoltán

Torino, Velence: felfüggesztve!

Két hónapig repülhettek a szatmáriak Szatmárnémetiből közvetlen járattal Olaszországba: a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér tájékoztatása szerint ugyanis felfüggesztették a Torinóba és Velencébe tartó közvetlen járatokat.

A június 4-én nagy dérrel-dúrral beindított járatok felfüggesztésének oka az érdektelenség volt: alkalmanként átlagosan húszan foglaltak helyet a 160 férőhelyes repülőgépekben, tájékoztatott Nicolae Fechete.

A repülőtér igazgatója szerint három oka lehet a kudarcnak: a célállomások nem voltak eléggé ismertek a szatmáriak körében (Velencéről azért ez nehezen elképzelhető, szerk.), esetleg nem a legjobban voltak megválasztva a célállomások. A harmadik ok a viszonylag magas jegyárak lehettek.

Rövid időn belül ez a második és a harmadik közvetlen járat, amelyet a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérnek fel kellett függesztenie: júliusban a törökországi Antalyában tartó repüléseket is megszüntette. Az ok szintén az utashiány volt.

Ennek ellenére Fechete elárulta: ősz elején megkezdik a tárgyalásokat a Blue Air légitársasággal, azt remélve, hogy jövőre talán népszerűbb célállomásokat sikerül találniuk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: