2012-07-03 17:13:36• hírek • Kocsis Zoltán

A velencei és torinói járatot népszerűsítené a Megyei Tanács

Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács akkori alelnöke, az intézmény jelenlegi vezetője május 17-én jelentette be, hogy idén tovább bővül a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtér kínálata: Bukarest és a törökországi Antalya mellett Velencébe és Torinóba is indul közvetlen járat.

Kedden Stef tanácskozásra hívta össze a megye utazási irodáit, azt kérve, hogy dolgozzanak ki komplexebb utazási csomagokat annak érdekében, hogy ezek az úti célok minél ismertebbek, népszerűbbek és vonzóbbak legyenek a nagyközönség számára. „Szatmárnémeti az egyedüli város a régióban, ahonnan közvetlen járat indul Antalyába, Velencébe és Torinóba. A szatmáriaknak most nem kell elutazniuk előbb Kolozsvárra, hogy eljussanak ezekbe a városokba. Mindannyiunk érdeke, hogy ezeket a járatokat meg tudjuk tartani", jelentette ki a tanácselnök.

Nicolae Fechete, a repülőtér igazgatója szerint e két úti célról csak kevesen tudnak a megyében. Stef ezzel kapcsolatban elmondta, felvette a kapcsolatot Szilágy, Bihar és Máramaros megyék vezetőivel is, hogy a nyaralni vágyók érdekében ők is segítsenek népszerűsíteni ezt a lehetőséget.

Antalyába minden vasárnap, Velencébe minden hétfőn és szerdán, Torinóba pedig minden kedden és pénteken indul közvetlen járat. A megyei tanács elkötelezettsége a minél szélesebb körű reklám iránt érthető, hisz az eddigi olaszországi járatok kihasználtsága alig éri el az 50%-ot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: