2012-03-22 07:49:22• hírek • Kocsis Zoltán

Tíz pontos vereséget szenvedett a VSK Gyulafehérváron

Tíz pontos vereséget szenvedett szerda este a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata az élvonalbeli bajnokság 29. fordulójában Gyulafehérváron. A lányok ennek ellenére sem veszíthetik már el hatodik helyüket a tabellán.

Kosárlabdában értelmetlen olyan kifejezésekkel dobálózni, hogy már az első negyed után eldőlt a győztes kiléte, a 20-13-as eredmény azonban mindenképpen megmutatta, hogy melyik együttes akarja jobban a sikert.

A második játékrészben is hasonló volt a képlet, azzal a különbséggel, hogy a hazaiak akkor  "csak" hat ponttal voltak jobbak (23-17), a harmadikban viszont állt az elsőben látott világrend - ismét héttel (19-12) voltak jobbak a fehérváriak.

Húsz pont volt ekkor már a vendégek hátránya (62-42), így a hazaiaknak belefért, hogy az utolsó negyedben lazábbra vegyék a figurát. Ezt ki is használta a cseréket alaposan igénybe vevő VSK és tíz egységgel csökkenteni tudta hátrányát, beállítva a 77-67-es végeredményt.

Az alapszakasz utolsó fordulójában szombaton a VSK a Craiovát látja vendégül, majd következhet a két győztes meccsig tartó bajnoki negyeddöntő - a Gyulafehérvár ellen.

Gyulafehérvár - Szatmárnémeti VSK 77-67 (20-13, 23-17, 19-12, 15-25)
A VSK pontszerzői:
Orosz 16, Mehmedic 12, Pop 8, Giurgiu, Whittington, Freeman 7, Mészáros Anita 6, Ivan 4

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: