2012-03-20 16:00:19• hírek • Szatmar.ro

Két tét nélküli rangadó vár a VSK-ra

Már csak két forduló van hátra a román élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszából, ám ez már semmilyen téttel nem bír a Szatmárnémeti VSK számára: a lányok bebiztosították helyüket a rájátszásban.

Dan Fleseriu együttese jelen pillanatban a hatodik helyen áll, és ha mindkét hátralévő meccsét megnyerné (Gyulafehérváron, illetve szombaton odahaza a Craiova ellen), akkor is legfeljebb az ötödik pozícióba lépre előre. Ehhez azonban az is kell, hogy a Máramaros kikapjon az utolsó fordulóban Alexandrián.

„A rájátszás előtt a hatodik hely számunkra megfelelő, mivel akkor továbbjutás esetén az elődöntőben elkerülnénk a Targovistét. A találkozó így már a felkészülés egyik állomásának tekinthető a play-off szakaszra", mondta Florin Muresan szakosztályelnök a szerda délután (17.00 órai kezdettel) esedékes, gyulafehérvári mérkőzés kapcsán.

Hasonlóképpen gondolkodnak a Fehér megyeik is, sőt, Éles Péter menedzser szerint a gárda már a következő szezonra készül.

„A bajnokság hátralévő részében mi már a következő bajnoki idényre melegítünk, ezt tartjuk szem előtt. Már arra is megvannak a céljaink, és a költségvetés is, tehát a rájátszásban nem lesz semmilyen lélektani teher a lányokon", mondta a szatmáriak korábbi menedzsere.

Ami a rájátszást illeti, jelenlegi helyzet szerint a VSK a Gyulafehérvárral csap össze - két győztes meccsig tart a párharc, a pályaelőny a közép-erdélyieké.

Továbbjutás esetén a VSK a Craiova-Arad párharc győztesével vív meg az elődöntőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: