2012-08-31 12:01:50• hírek • Póti Orsolya

Tanszercsomagokat osztanak a Máltaisok

A Szatmári Máltai Segélyszervezet idén is megkönnyíti a tanévkezdést a rászoruló családoknak. Szeptember 4-én a szervezet önkéntesei tanszercsomagokat osztanak ki a felmért családok iskolás gyermeki között.

„Önkénteseink szeptember 4-én, kedden 9.00-12.00 óra között adják át az általunk felmért családok gyermekeinek azokat a tanszercsomagokat, amelyekkel szeretnénk könnyebbé tenni a rászorulók számára az iskolakezdést." - mondta el Pallai Kristóf, a Szatmár.ro-nak.

Mint megtudtuk, idén összesen 120 diák részesül tanszercsomagban, melynek összetétele osztályonként változó. Az elsősök a számukra megfelelő füzeteket, vízfestéket, rajztömböt és gyurmát kapnak, a nagyobbak csomagjából pedig nem hiányoznak majd a teljesen felszerelt tolltartók és füzetek.

„Idén az elemi iskolásoknak klasszikus iskolatáskát, míg a felsőbb osztályba járóknak divatosabb hátizsákot választottunk. A csomagokat igyekeztünk az elvárásoknak megfelelően összeállítani, hiszen az igények korosztályonként eltérőek. Éppen ezért a felszerelések beszerzése előtt pedagógusokkal is egyeztettünk." - magyarázta Pallai.

A tanszercsomagokat kedden a Pasztorációs Központ (Libertatii tér 11. szám) udvarán osztják ki a Máltai Segélyszervezet önkéntesei.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: