2009-01-15 16:09:51• hírek • Parajdi Andrea

Tájékoztatják a lakosságot

Közvitára bocsájtják azt a köztisztasági szabályzatot, amelynek tervezetét minden településen kötelezően el kell fogadni.

Szatmárnémetiben még a köztisztasági szolgáltatás licitje előtt jóváhagytak egy köztisztasági szabályzatot, azonban most egy új rendelkezést kell elfogadni, mivel az előírások között országos szinten különböző módosításokat eszközöltek.

A.központilag összeállított szabályzatot minden település kibővítheti, hiszen egy általános érvényű rendelkezés nem működne mindenhol megfelelően. -Az országos előírásokat tetemes módosításokkal egészítettük ki, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Szatmárnémetiben ne legyen gond a köztisztasággal. A közvita után ezt a változatot terjesztjük a városi tanács elé. Azt szeretnénk ha a lakosság elolvasná és tisztában lenne azzal, hogy milyen rendeleteket léptetünk életbe - magyarázta Ilyés.

A lakosság megfelelő tájékoztatás érdekében a város honlapján - www.satu-mare.ro- elérhető a tervezett szabályzat. Január végén, a közvita keretében bárki javasolhat módosításokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: