2016-05-19 12:01:58• hírek • Választási hirdetés

Szatmárhegyen nő a lakosság száma és az igények is

Második mandátumában Szűcs Szabolcs a megkezdett munkát szeretné folytatni, hogy a növekvő lakosság igényeinek is meg tudjon felelni a község.

Szűcs Szabolcs, 45 éves, nős, két gyermek édesapja, tősgyökeres szatmárhegyi vagyok és második mandátumomért szállok versenybe ebben az évben. Nem mondom, hogy életem legkönnyebb időszaka volt a mandátum, amelyet most fejezek be, de azért azt nyugodtan kijelenthetem, hogy mind én, mind a mögöttem álló csapat, egy nagy megmérettetésen vagyunk túl. A megmérettetés konkrét eredményeket hozott, így természetes, ha folytatni akarjuk a megkezdett úton.

A legfontosabb számomra - szülőhelyemként is - Szatmárhegy fejlesztése és jövőjének biztosítása, az itt lakók életminőségének és -színvonalának emelése. Szatmárhegy minden tekintetben jó úton halad, ugyanis a lakosság száma nő és az infrastruktúra is fejlődik. Gyakorló polgármesterként, saját bőrömön tapasztalva mondom: kevés pénzből is lehetett szép és jó dolgokat csinálni.

Mandátumom egyik legfőbb megvalósításának a 16 kilométernyi út leaszfaltozását tekintem, egyrészt mert önerőből valósult meg, másrészt pedig ez a 16 km nem egy egyenes útszakaszt jelent, hanem tizenegy utcát, hiszen a település hatalmas területen fekszik, „szétnyúlva" a dombokon. Elkezdődött a csatornahálózat kiépítése is, emellett azonban folyamatban van az 1976-ban megépített ivóvízhálózat vezetékeinek cseréje is, ugyanis nagyon sok helyen anno azbeszt-, műanyag- és polietilén-vezetékeket fektettek le.

A 2012-es kampányígéreteim közül a föld-visszaszolgáltatás terén vannak még elmaradások és gondok, melyeken a következő mandátumban szeretnék javítani. De természetesen e mellett bőven van még teendő a községben. Van még mit dolgozni az infrastruktúra fejlesztésén, hiszen ki kell építenünk az ivóvíz- és csatornahálózatot minden utcában, fel kell újítanunk a nagy iskolát. A lakosság igénye, hogy meglegyenek az út- és járdajavítások, hogy csak a legfontosabbakat említsem.

Hogy milyen volt polgármesternek lenni úgy, hogy a megyei tanács elnöke nem volt RMDSZ-es? Én a mostani vezetőséggel is tudtam együttműködni, de véleményem szerint össze sem lehet hasonlítani ezt a fajta közös munkát azzal, amely akkor lesz, ha Pataki Csaba lesz a megyei tanács elnöke, már csak azért sem, mert ott közös szekeret fogunk húzni, ami azt jelenti, hogy könnyebben és jobban megy majd a munka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: