2010-02-10 16:49:13• hírek • Szatmar.ro

Szankciók a kézilabdázóknál

A VSK vezetősége elégedetlen a hozzáállással és az éjszakázókkal.

Komoly anyagi következményeket von maga után a Bákó elleni, hétvégi vereség a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának játékosai és edzői számára, jelentette be Fógel László, a klub elnöke.

Mint elmondta, a vezetőség nem feltétlenül az eredménnyel (38-25 arányban nyertek a moldvaiak), sokkal inkább a játékosok hozzáállással elégedetlen. „Nem a Bákó elleni meccs eredményéért, hanem a hozzáállásért gondoltuk úgy, mindenképp szükség van a szankcióra. A fiúk úgy veszik, hogy biztos a bennmaradás, a fizetést meg úgy is kapják, ezért megengedhetik, hogy lazsáljanak. A klubvezetés szerint viszont elfogadhatatlan ez a magatartás", mondta Fógel.

Az elnök nem akarta elárulni mekkora összegről van szó, azt viszont elárulta, amennyiben a csapat a következő fordulóban Bukarestben legyőzi a Dinamót, akkor a büntetést eltörlik.

Nem csak a hétvégi produktummal elégedetlen ugyanakkor a klubvezetés, hanem az éjszakaival is: „Amennyiben egy játékost elkapunk, hogy este tíz után szórakozóhelyen tartózkodik, automatikusan ki lesz rúgva a csapatból. Sajnos, vannak olyan információink, hogy a fiúk közül néhányan előszeretettel éjszakáznak bárokban, és ezt nem tűrhetjük tovább, legyen akármilyen tehetséges sportoló valaki", figyelmeztet Fógel.


Szankciók követik a Bákó elleni vereséget
Szankciók követik a Bákó elleni vereséget


Ami a női kosárcsapatot illeti, a Közép Európai Kupa Final Fourja miatt a lányok csak szerdán kezdik meg a bajnoki szezont, méghozzá a lehető legnehezebb ellenfél, a bajnoki címvédő otthonában. Fógel elmondta, ezzel a meccsel kapcsolatban nincsenek illúzióik, a következő három meccs viszont 3000 eurót hozhat a lányok konyhájára. Ehhez nem kell mást tenniük, csak legyőzni Craiovát, Sepsiszentgyörgyöt és Alexandriát. Két győzelem 1500 eurót ér meg a vezetőknek.

A Targoviste elleni bajnokin pályára léphet mindkét új szerzemény, Cristina Ciocan és Salimata Diatta, aki ezzel bajnokin is bemutatkozhatnak új csapatukban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: