2009-07-31 13:11:15• hírek • www.ma.hu

Roli még nem is vált el

Roli Gabit választotta
Roli Gabit választotta

Nemrég még a Groovehouse énekesnőjének párjaként jelent meg a rendezvényeken Nagy Roli - Most azonban Tóth Gabival látni édes kettesben! A fiatalok nem is tagadják, mi történt.

A Groovehouse sztárja, Judy és Roli házassága már a múlté - bár a pár hivatalosan még nem vált el, mindketten új vizekre eveztek. Judy a nála valamivel fiatalabb Balázs mellett találta meg a boldogságot, ám Roli Judy-t követő kapcsolata nem tartott sokáig. Most azonban Tóth Gabival látni kéz a kézben!

Roli és a fiatal énekesnő elmondásuk szerint semmit sem terveztek el. Ösztönös emberek, és nem gondoltak arra, hogy kapcsolatukat titkolniuk kéne! Roli elmondta: mindig is szimpatikusnak találta Gabit, az pedig nem érdekli, kiről mit beszélnek, írnak a lapok.

Régóta ismerik egymást, de korábban csak köszönőviszonyban voltak. Gabinál érzi a kisugárzást, mesélte Roli, és működik köztük a kémia is. Vagány lány, aki mellett nem lehet unatkozni. A felszínes lányokat nem bírja - Gabi egyáltalán nem ilyen. Zenei ízlésük is megegyezik. Jól érzik magukat együtt, spontán találkozgatnak és gyakran szavak nélkül is értik egymást.

Roli még nem vált el, ami szerinte kissé az ő lustaságán is múlik, na meg nyári szünet van a bíróságon. Azt is elárulta: a Judy-val történtek óta sem lett házasságellenes, de kifejezetten házasságpárti sem. Ha van szerelem, az ember nem érzi, hogy oda lenne láncolva valakihez vagy valamihez: akkor meg is házasodna - mondta el őszintén a Hot! magazinnak a zenész.

Roli és Judy házassága nem tartott sokáig. 2007 júliusában kötötték össze életüket, titokban, miután az énekesnő gondoskodott róla, hogy a sajtó semmiképpen se szimatolja meg a nagy esemény valódi időpontját és helyszínét. Szakításukat pedig idén februárban jelentette be a Groovehouse sztárja. Akkor elmondta, hogy úgy érezte, férje elkényelmesedett a házasságukban, és lusta volt tenni érte bármit.

Judy mondta ki, hogy legyen vége. Később kiderültek érdekes részletek arról, hogyan is élt a pár az utolsó hónapokban. Judy a hírek szerint férjes asszonyként már mást szeretett: a jelenlegi párját, Balázst, akit a Groovehouse által gyakran látogatott szórakozóhelyen ismert meg.


Judy és Roli házassága nem volt hosszú életű, mindketten már mással járnak
Judy és Roli házassága nem volt hosszú életű, mindketten már mással járnak


Egy fiatal fiú pedig nemrég azzal kereste meg az egyik bulvárlap szerkesztőségét, hogy neki viszonya volt Judy-val a házasság alatt is... A kínos helyzetből adódó viták azonban azóta lecsendesedtek, s nemcsak Judy, de Roli is új párra talált. Az egykori páros ki is békült, ma már újra tudnak együtt dolgozni.


Tóth Gabinak legutóbb az Anti Fitness Club dobosa, Fekete Balázs volt a kedvese. Korábban a Belmondo együttes frontemberével, Czutor Zoltánnal alkotott egy párt. Énekesnői pályafutása elején pedig Megasztár-beli társa, Palcsó Tamás volt a barátja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: