2009-06-10 17:47:40• hírek • www.bulvaros.hu

Bejön neki a fiatal énekesnő

Puskás Peti az egyik legnagyobb magyar zenei eseményen, a Viva Comet gálán mesélt a Tabu Tv riporterének Tóth Gabihoz fűződő kapcsolatáról. A színpadon egy szexuálisan túlfűtött produkciót adott elő a két fiatal, de kiderült: Petinek nagyon bejön Gabi, és már sokat gondolkodott hogy mi lenne ha összejönnének.

Puskás Peti és Tóth Gabi hetekig készült a Viva Comet gálára, ahol egy dalt közösen adtak elő. - Remélem eléggé túlfűtött lesz majd a produkció. A férfi-női párkapcsolatra, ill. a férfi-női szexuális feszültségre helyeztük a hangsúlyt - mondta el Puskás Peti a Tabu Tv riporterének, akitől megtudhattuk hogy a próbák során még annyira nem érvényesült a túlfűtött hangulat. Ennek ellenére a színpadon nagyon is hitelesen alakított a két fiatal - olvasható a bulvaros.hu oldalon


Puskás Peti a Viva Comet gálán bevallotta szívesen járna Tóth Gabival
Puskás Peti a Viva Comet gálán bevallotta szívesen járna Tóth Gabival


Tóth Gabi és Puskás Peti extra szexi produkciója mindenki tetszését elnyerte, talán azért is, mert lehetett érezni köztük a valódi erotikus feszültséget. Puskás Peti a Tabu Tv-nek elmondta: azért is jó csinálni Gabival ezt a produkciót, mert nagyon bejön neki mint nő. - Nagyon szeretem a habitusát, ő egy vagány csaj akire tényleg azt lehet mondani hogy előadóművész, aki egyszerűen ösztönösen jól csinálja azt amit csinál, és persze egy gyönyörű csaj! A lábait imádom, de többet nem mondanék! - mosolyodik el Puskás Peti az online sztártévé kérdése hallatán.

A színész-énekes már sokat gondolkodott hogy mi lenne ha összejönne alkalmi színpadi partnerével, Tóth Gabival. - Szerintem azért kemény kapcsolat lenne a miénk! Lehet hogy belekezdhetnénk, de nem tudom hogy meddig tartana igazából, hiszen mind a ketten nagyon makacs emberek vagyunk, és hát főleg Gabi ilyen. Vitatkoznánk napi nyolcvankétszer, az biztos! - meséli Puskás Peti a Tabu Tv riporterének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: