2014-06-18 09:23:42• hírek • Blikk.hu

Reklámoktól tollasodik Nagy Feró

Nagy Feró több jövedelmező reklámszerződést is aláírt, amióta három sikeres évad után, 2012 decemberében az X-Faktor mentori székéből felállt.

Először Magyarország legnagyobb sörgyára kereste meg, és a legendás énekes-dalszerző a Beatrice 8 óra munka című slágerét is a kampány rendelkezésére bocsátotta.

- Nem csodálkozom, hogy engem kértek fel, hiszen a gimi után egy nyári gyakorlaton folyékonykenyér-kihordó szakmunkás voltam a kőbányai sörgyárban - magyarázta Feró, akivel nemrégiben még szerződést is hosszabbított az egyik sörgyár. - Bizony, már nagykövet vagyok. Papírom is van róla! - tette hozzá.

Ezzel párhuzamosan egy internetes apróhirdetési portál kampányában is feltűnt az egykori mentor, méghozzá egy x-faktoros barátja ajánlására, felkérésére.

- Geszti Péter szólt, hogy ugorjak be néhány másodpercre egy reklámfilmbe, és most hálás lehetek érte. A megrendelőnek tetszett, és Péter nemrég hívott, hogy félperces reklámfilm lett belőle - idézte fel Feró, akit a saját reklámértékéről is kérdeztünk. - Nem fecseghetek ki üzleti titkokat, mert elveszíteném a megrendelők bizalmát, de ahogy számolom, álmaim autójához még tízszer ennyit kellene összereklámoznom.

Ezt a városi luxusterepjárót 15-20 millió forintért mérik, és a Blikk számításai szerint, az énekes eddig másfél-két milliót keresett a reklámemberséggel.

- Talált pénz, de nem ennek örülök a legjobban, hanem annak, hogy ezekben a kampányokban magamat adhatom, tehát a jelek szerint sztár vagyok, amiből az következik, hogy a Beatrice együttes értékét is növelem. Tiszta Amerika! - összegezte Feró, aki egy érdekességről is beszámolt.

Kíváncsi a folytatásra? Ide kattintson és a Blikk.hu-ra érkezik!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: