2013-11-15 08:21:08• hírek • Blikk.hu

Letiltotta Ferót az RTL Klub

Nagy Feró nem az a fajta ember, aki hagyja, hogy mások dirigáljanak neki, ám akadnak szabályok, amelyeket még „a nemzet csótánya" is zokszó nélkül betart!

A legendás zenész nagyon szerette volna élőben végignézni Szinetár Dóra produkcióját a Sztárban sztár péntek esti adásában, hiszen a színésznő Ferót személyesíti meg a színpadon, de az RTL Klub nem engedte, hogy az X-Faktor korábbi mentora beüljön a TV2 stúdiójába, sőt még a felvezető kisfilm forgatásában sem vehetett részt.

Jó lett volna tanácsokkal ellátni őt, meglapogatni a vállát, vagy akár meginni vele egy pofa sört, de nem lehetett - bolondozott Nagy Feró, majd komolyabbra fordítva a szót így folytatta: - Lojális ember vagyok és még ha nem is vagyok már mentor, az RTL Klubnak tervei vannak velem. Én pedig beláttam, nem szerencsés elmenni a konkurencia egyik népszerű műsorába. Elküldtem hát neki a könyvemet, meg egy babos kendőt, mert az kihagyhatatlan, és írtam neki egy levelet is - magyarázta Feró, hogy oldotta meg mégis „okosban" a kapcsolatfelvételt.

Szinetár Dóra egészen meghatódott Nagy Feró levelét olvasva, és bár eddigi felkészülései során sem kapott „személyes tuningot" azoktól, akiket megformált - mert hiszen Edit Piaffal képtelenség lett volna találkozni, Jennifer Lopez pedig eléggé elfoglalt mostanában -, ő is őszintén sajnálta, hogy Nagy Feró terve meghiúsult.

 

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: