2009-06-29 09:30:43• hírek • Szatmar.ro

Óvásoktól tarkított kezdés

Nagykárolyban kezdetét vette a IV. RMDSZ kispályás labdarúgó bajnokság.

A nagykárolyi Union Glass műfüves pályáin a hétvégén immár negyedik alkalommal indult útjára az RMDSZ és a MIK közös szervezésében az RMDSZ kispályás labdarúgó bajnokság.

A 16 résztvevő csapatot négy darab négyes csoportba osztották be. Az első játéknapon az A és a B csoport küzdelmeit rendezték meg, ahonnan az első két helyezett jutott a negyeddöntőkbe.

A szabályoknak megfelelően a tornán nem léphettek pályára 1984 után született labdarúgók valamint 35 esztendőnél fiatalabb, igazolt futballisták.

Ám ezt sok csapatnak nem sikerült betartania, így, sajnálatos módon, több mérkőzés eredménye nem a pályán, hanem azt követően a zöld asztalnál dőlt el. Ebből a szempontból külön említést „érdemel" a Szatmárnémeti csapata, mely mindkét, pályán elért győzelmét óvás miatt elveszítette, a harmadikat pedig döntetlenre hozta.

A torna a következő hétvégén a C és D jelű kvartett küzdelmeivel folytatódik.

Az első játéknap eredményei:
A csoport: Nyírbátor-Mikola 5-1, Kálmánd-Szatmárnémeti 3-0 (óvás után), Nyírbátor-Kálmánd 1-5, Mikola-Szatmárnémeti 3-0 (óvás után), Nyírbátor-Szatmárnémeti 2-2, Mikola-Kálmánd 0-3 (óvás után). Továbbjutott: Kálmánd és Nyírbátor.

B csoport: Kaplony-Szaniszló 4-3, Börvely-Nagykároly II 2-4, Kaplony-Börvely 3-0 (óvás után), Szaniszló-Nagykároly II 0-3 (óvás után), Kaplony-Nagykároly II 2-3, Szaniszló-Börvely 5-0. Továbbjutott: Nagykároly II és Kaplony.



A meccsek majdnem fele óvás után dőlt el.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: