2014-12-30 15:15:56• hírek • Kocsis Zoltán

Öten is megsérültek közlekedési balesetben Apa és Józsefháza között

Összesen hatan szenvedtek súlyos testi sérülést közlekedési balesetben hétfőn Szatmár megyében. A legsúlyosabb baleset a megye egyik legveszélyesebb útszakaszán, Apa és Józsefháza között történt, ahol öten sérültek meg, egyiküket pedig csak a tűzoltóság szakemberei szabadították ki a vas fogságából.

A Szatmár Megyei Rendőrség és a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének tájékoztatása szerint 18.15 óra körül az angliai rendszámú Mercedes Sprinter kisbuszt vezető 55 éves Adrian P. megpróbált megelőzni az előtte haladó lovasszekeret. Mivel nem mérte fel helyesen sem saját, sem a szemből szabályosan közlekedő Volkswagen típusú személygépkocsi sebességét, nem tudta elkerülni a balesetet. Ebbéli igyekezetében elsodorta a szekeret, de így is frontálisan összeütközött a Volkswagennel.

A baleset következtében a két jármű vezetője, F. Vilmos szekeres valamint a személygépkocsi két utasa, két fiatal lány súlyosan megsérült. Egyikőjüket, egy 16 éves lányt csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a roncsok közül feszítővágó használatával.

A helyszíni vizsgálat alapján egyik érintett sem fogyasztott alkoholt.

Szintén súlyosan megsérült az a férfi, aki egy traktor vontatta lovasszekérről esett le Alsóberekszó településen. A helyszínelés során kiderült, hogy a Marin B. vezette Steyer traktor ráadásul nem volt bejegyezve.

A harmadik baleset Tasnádszántón történt, ahol a 71 éves Vasile M. kerékpárjával egy kereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő Ford típusú személygépkocsinak. Az idős férfi szerencsére csak kisebb fejsérülést szenvedett, a Tasnádi Városi Kórházba a baleset másik résztvevője szállította be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: