2012-06-30 12:42:01• hírek • Póti Orsolya

Ősztől újra vár a Hit és Gyógyítás

Szezonzáróját tartotta június 29-én kora este a Hit és Gyógyítás, Szatmárnémeti kedvelt népnevelő sorozata a Szatmár-Németi Egyházközség Gyülekezeti Termében.

Őszig szünetel a Hit és Gyógyítás elnevezésű rendezvénysorozat, melynek alkalomról alkalomra a Szatmár-Németi Egyházközség Gyülekezeti Terme adott otthont. Az érdeklődők péntek este Gödri Alpár szatmárnémeti evangélikus lelkipásztor előadását hallhatták, azt követően pedig a házigazda orvos - Dr. Vass Zoltán - nőgyógyászattal kapcsolatos előadását követhették figyelemmel.

A szezonzáró rendezvény különleges hangulatáról a szatmári Bartók Béla Hagyományőrző és Kulturális Egyesület kórusa és András Gyula színművész gondoskodott. A kórus Higyed Gyöngyi vezényletével adott elő néhány népdalt, a színművész pedig szavalattal örvendeztette meg a közönséget.

A Szent Györgyi Albert Társaság ősztől folytatná a kulturális rendezvénysorozat megszervezését, melyre eddig minden hónap utolsó péntekjén került sor. A rendezvénysorozat keretében érdekes orvosi előadások hangzottak el, miközben a Biblia írásaiban lelkészek és papok kutatták a választ arra, hogy miért csodás gyógyító erő a hit. Mindezt pedig - gondolva a lélek gyógyításának fontosságára is - művészek előadásai tették hangulatosabbá.

A felvételeket a refszatmar.eu bocsátotta rendelkezésünkre.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: