2015-01-05 09:30:44• hírek • Blikk.hu

Oláh Ibolya: pasi nekem már többé nem kell

Rendszeresen próbálkoznak nála a teremtés koronái, de Oláh Ibolya a Blikknek bevallotta: ma már teljesen hidegen hagyja a férfias vonzerő. Érdeklődését és vágyait csakis nő képes felkelteni.

- Meleg vagyok. Nem félek kimondani, bár lehet, hogy van még olyan ember az országban, aki nem tud erről. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem szeretnék megfelelni senkinek sem. Önálló gondolataim vannak, és nem állok be a sorba - mondta Ibolya, aki azt is elárulta: az persze nem zavarja, hogy a férfiak továbbra is próbálkoznak nála.

- Ilyenkor elmosolyodom, és azt mondom: „Nem baj, kicsim, lehet próbálkozni, örülök, hogy tetszem neked." De őszintén szólva már soha nem lesz esélye nálam férfinak - jelentette ki az énekesnő, aki annak ellenére, hogy a nőkhöz vonzódik, saját nőiessé­gében nem kételkedik.

- Azt hiszem, a heterók alapvetően rosszul gondolkodnak a melegségről. Én például imádok nő lenni, és nőies is vagyok, nincsenek szerepek és vállalások - állítja Ibolya.

Azt is hozzátette, nem mindig könnyű vállalni, hogy meleg, hiszen sokan nem nézik ezt jó szemmel. De nem csak szexuális beállítottsága, cigány származása miatt is rendszeresen érik rasszista támadások.

- Múltkor az utcán egy nő azt mondta nekem, hogy „büdös cigány". Nem értem, miért kell egy kalap alá venni azokkal a cigányokkal, akik tényleg nagyon buták és rosszak. Ez nem származás kérdése, nem vagyok velük egy szinten. Szerintem eljön majd az az idő, amikor az emberek túllátnak ezen, és az egyéniséget, az embert nézik, nem azt, ki honnan jött... - gondolkodott el Ibolya, miközben végig kutyája, Szotyi fülét vakargatta.

- Néha jobban szeretem az állatokat, mint az embereket! Nyitott vagyok, de óvatos. Sok csalódás ért már - jelentette ki elgondolkodva, majd elárulta, színpadra viszi az igazi énjét. Összeállított egy önálló estet, amelyben először mesél magáról. Mint mondja, ez egyáltalán nem könnyű számára.

Olvassa tovább a Blikk.hu oldalon!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: