2014-07-22 09:42:19• hírek • Blikk.hu

Kirúgta a zenekara Oláh Ibolyát

Folytatódik Oláh Ibolya popzenei drámája. Pontosan tíz napja még a Karmapirinnel koncertezett a Nagykállói Sörfesztiválon, és közös lemezt is terveztek, de a nyíregyházi blueszenekar négy nap múlva már az exmegasztáros és szintén nyíregyházi Szakos Andreával koncertezik az erdélyi Tusványoson.


Sőt az együttes a Facebook-oldalán bejelentette, megszakították a munkakapcsolatot Oláh Ibolyával.

- Eléggé érzékenyen érintett bennünket a dolog, ezért nem akarok nyilatkozni - válaszolta Zombor Szabolcs együttesvezető, aki csak a Kelet-Magyarország cikkében vázolt néhány részletet. - Ibolya egy olyan világból jött, ahol nagyszínpadok, sportcsarnokok vannak, a háttérben komoly szerzők állnak, és nem akarta elölről kezdeni, holott szükséges lett volna - vázolta Szabolcs.

A problémáik márciusban kezdődtek, amikor egy interjúban Ibolya csak szóló terveiről beszélt, a Karmapirinről egy szót sem szólt. Ezt követően a zenekar megegyezett vele, a nyári koncerteket még együtt csinálják végig, ősszel pedig mindenki megy a maga útjára, de aztán rájöttek, ez a megoldás számukra előnytelen.

- Összeültünk, és úgy határoztunk, mivel hosszú távra tervezünk, nincs értelme ezt a zsákot tovább cipelni - mondta Szabolcs a KM interjújában, ami igazolja, hogy a szakítást ők kezdeményezték.

Az első Megasztár 2. helyezettje ezt Facebook-oldalán így magyarázta.

- Rájöttünk, nincs közös jövőnk. Sem szakmailag, sem emberileg nem egyeztek az értékeink, elképzeléseink - írta Ibolya, és az aggodalmaskodó bejegyzésekre válaszul hozzátette. - Elkezdtem dolgozni az új dalaimon. Igyekszem nem eltűnni, és mihamarabb színpadra állni.

Kíváncsi a folytatásra? Ide kattintson kérem, a Blikk.hu-n elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: