2009-05-21 20:08:04• hírek • Ferenczi Noémi

Nyílt napot tartottak a Kölcseyben

Csütörtökön délután nyílt napot szerveztek a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. A nyílt napon bárki betekintést nyerhetett az iskola életébe.

A nyílt nap rendezvényei délután 5 órakor kezdődtek, ekkor már nagy sürgés-forgás volt az iskolában, ugyanis a kölcseysek nagy izgalommal várták leendő diáktársaikat. Kijelenthetjük, az iskola közössége ezúttal "kitett magáért". Felsorolni is nehéz, hány program, bemutató várta a kíváncsiskodó vendégeket. A főgimnázium életének minden vetületét igyekeztek bemutatni és amennyire lehet egy délután alatt, belülről is betekintést engedni az intézmény hangulatába.

 

Az érdeklődők megtekinthették a katedrák bemutatóit, a folyosón lévő kiállításokat, melyek mind-mind a tanórák és az azokon kívüli iskolai életet igyekeztek bemutatni. Eközben aszfaltrajz verseny zajlott az udvaron. Az iskola sportéletét egy focimeccs által mutatták be, ez után fellépések sora következett. Az érdeklődök láthatták mindazokat a tehetséges diákokat, akikre méltán büszke az egész iskola közössége. Fellépett az iskola néptánccsoportja, a diákszínjátszó csoport, valamint a kórus. Pataki Enikő tanárnő átadta Az én iskolám... a mi iskolánk pályázat nyerteseinek  járó díjakat, végül pedig a kölcseys Megasztár legkedveltebb fellépői szórakoztatták a népes közönséget.

A képre kattintva elérhető a képgaléria


A kémia laboratóriumban kíséreteket mutattak be leendő diáktársaiknak a kölcseysek
A kémia laboratóriumban kíséreteket mutattak be leendő diáktársaiknak a kölcseysek



Szatmári táncokat is bemutattak a néptánccsoport tagjai
Szatmári táncokat is bemutattak a néptánccsoport tagjai


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: