2009-05-15 15:27:30• hírek • Ferenczi Noémi

Nyílt nap a Kölcseyben

Május 21-én, csütörtökön nyílt napot szerveznek a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumban. A nyílt napon bárki betekintést nyerhet az iskola életébe.

A nyílt nap rendezvényei délután 5 órakor kezdődnek. Az érdeklődők megnézhetik a különböző szakok bemutatóját illetve megtekinthetik az iskola épületét, majd pedig kötetlen beszélgetésen vehetnek részt a főgimnázium tanáraival és diákjaival, kérdéseket tehetnek fel az iskola tevékenységeivel, rendezvényeivel kapcsolatosan. A beszélgetésen jelen lesznek diákszövetség, vagyis a Köfedisz valamint a különböző sportkörök képviselői is.

„Ez a mi munkánk..." címmel szerveznek kiállítást a különböző katedrák, közben pedig megtekinthető lesz az „Élet az órák után" címet viselő fotókiállítás. Lesz még filmvetítés, melyen iskolai rövidfilmeket mutatnak be a főgimnázium médiateremében. Bemutatók lesznek a kémia és az informatika laboratóriumban.

A Kölcsey napok keretében is megrendezett aszfaltrajz verseny ez alkalommal is színesíti majd a rendezvény programját. A nyílt nap befejezéseképpen a díszteremben színpadi műsor veszi kezdetét 19 órától. Fellép majd az iskola néptánccsoportja, a Madipo diákszínjátszó csoport, valamint az iskola kórusa, majd sor kerül Az én iskolám... a mi iskolánk pályázat nyerteseinek díjazására. A rendezvény a kölcseys Megasztár versenyzőinek közös fellépésével zárul.

Az érdeklődők az erre a célra létrehozott üzenőfalon közölhetik elvárásaikat, javaslataikat a főgimnáziummal kapcsolatosan.

A tanintézmény vezetősége szeretettel vár mindenkit.


Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az iskola tevékenységeibe
Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az iskola tevékenységeibe


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: