2013-05-22 17:17:21• hírek • Szatmar.ro

Négy gólos zakó Fogaras ellen

Négy gólos, 35-31 arányú vereséget szenvedett szerda délben a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata az országos bajnokság második osztályának 19. fordulójában a Fogarasi HCM ellen. A meccs végén Nicolae Istrate egyedül Morar teljesítményét emelte ki.

„A Fogaras egy igencsak tapasztalt együttes, évek óta szerepelnek a második ligában, ráadásul Frăţilă személyében egy olyan játékosuk van, aki 5 évig játszott az élvonalban Székelyudvarhelyen. Nem játszottunk olyan rosszul, de nagyon sokat hibáztunk, ziccereket és hétmétereseket is kihagytunk. A második félidőben a fiúk mintha már vakációzni mentek volna, többen sem azt nyújtották, amit elvártam tőlük. Több olyan kézilabdázó is van, akinek most lejárt a szerződése, ezért a részükről nem volt meg a kellő motiváció egy jó teljesítményre", értékelt a végén a mester.

A szövetség érthetetlen programozása miatt a fiúk közel másfél hónapnyi szünet után léphettek pályára, ráadásul szerda délelőtt 11.00 órakor.  A nem épp nézőbarát döntésnek meg is lett a következménye: alig harmincan voltak kíváncsiak a meccsre.

Amelyet a vendégek kezdtek jobban, ennek következtében pedig hét perc után már 6-1-re vezettek. Ennek ellenére a félidő végére a VSK vissza tudta küzdeni magát és a szünetre már csak egy pont (15-14) volt a hátránya - és ha Jurj bevágja a ziccert, akkor akár döntetlen is lehetett volna.

A második félidő elejét ismét elaludták a hazaiak, a kapuscsere sem segített. A Fogaras biztosan építette ki előnyét és 27-21 után végül 35-31-re nyert.

Az utolsó fordulóban, szombaton Pitesti-re utazik a VSK, ahol a negyedik helyezett Argessel csaphat össze.

Hogy aztán mi lesz?

„Marad még néhány játékosunk, akikkel még szerződésünk van, a nyári szünetben kielemezzük a bajnokságot, aztán meglátjuk kikkel folytatjuk majd" jelentette ki Istrate.

Szatmárnémeti VSK-Fogarasi HCM 31-35 (14-15).
A szatmári gólszerzők:
Morar 11, Mateş 5, Chira 4, Jurj 4, Oşvat 2, Ciaca 2, Tătar 2, Albu 1.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: