2013-04-14 20:14:27• hírek • Szatmár.ro

Kézilabda: nyolc gólos győzelem

A Craiovai U volt a szombaton a VSK kézilabdacsapatának ellenfele.

Izgalmas első félidő után laza második rész, a végén pedig szatmári öröm - így lehetne röviden összefoglalni a VSK második ligás kézilabdacsapatának találkozóját a Craiovai U csapatával. Igazából egyik csapat sem tartozik a bajnokaspiránsok közé még a második ligában sem: a 9 csapatos csoportból a szatmáriak az utolsó előtti helyen álltak, az ellenfelek pedig előttük eggyel, azaz hetedikek.

Az első félidő igazán rosszul kezdődött a szatmáriaknak, 20 perc eltelttével a vendégek 6-11 arányban vezettek, a félidő végére azonban a fiúk megtáltosodtak és 15-14-re megnyerték a játékrészt. A folytatásban nem engedte ki kezéből a vezetést a Nicolae Istrate edzette alakulat, a fiúk lényegesen jobban védekeztek, mint az összecsapás elején, a támadások pedig sorra sikerrel értek véget. Így alakult ki a 34-26-os végeredmény.

A bajnokság következő fordulójában a VSK ellenfele a Besztercei CSM lenne, de mivel ők visszaléptek a bajnokságból, a szatmáriaknak győzelemként lesz elkönyvelve ez a mérkőzés. A követkeyő, igazi meccsre május 18-án fog sor kerülni a Fogarasi CSM ellen - Szatmárnémetiben.

A osztály, 17. forduló: Szatmárnémeti VSK - Craiovai Universitatea 34-26 (15-14).
A szatmári gólszerzők: Morar 10, Chira 8 (2x7), Rogoz 5 (1x7), Mateş 5, Albu 3, Jurj 2, Leordean 1.
Játszottak még: Cioroiu, Pogyina (kapusok), Muresan, Varga, Ciaca.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: