2011-09-09 20:07:16• hírek • Kocsis Zoltán

Négy fordulóig tartott az Olimpia veretlensége

Két hazai pályán szerzett győzelem és egy idegenbeli döntetlen után a Szatmárnémeti Olimpia a III. liga negyedik fordulójában elszenvedte első vereségét a Tatrangi Unirea vendégeként. Pedig a sárga-kékek szerezték meg a vezetést, ezt követően pedig megvolt az esélyük, hogy növeljék előnyüket.

Jól kezdődött a találkozó az Olimpia számára, hisz Zsiga Ervin a huszadik percben betalált, megszerezve ezzel a vezetést a szatmáriaknak - na meg önmaga második gólját zsinórban. A szünet előtt még adódott egy-két komoly lehetőség a vendégek előtt, ám azokkal nem tudtak élni. A második félidőben viszont már a hazaiak játszottak jobban, a pihenő után előbb Pricop góljával egyenlítettek (65.), majd tíz perccel a vége előtt egy meglehetősen lesgyanús szituációt követően Marin a győztes gólt is megszerezte.

„A döntetlen talán igazságosabb lett volna, főleg, hogy az első félidőben növelhettük volna előnyünket, a második gól pedig elég gyanús körülmények közepette esett. Sajnos a szünet után magunkra húztuk őket, pedig kicsit több rutinnal elhozhattunk volna legalább egy pontot. Ez van, a futballnak a vereségek is részét képezik, mennünk kell tovább a magunk útján", vázolta fel az eseményeket Csík Tibor vezetőedző.

Ezzel a vereséggel az Olimpia a harmadik helyről a hatodik helyre esett vissza a 6. csoport tabelláján. A sárga-kékek a következő fordulóban ismét idegenben, a Kolozsvár melletti Szászfenesen lépnek pályára.

Tatrangi Unirea - Olimpia 2-1
gólok:
Pricop (65.), Marin (80.) illetve Zsiga (20.)
Az Olimpia kezdőcsapata: Suta - Mos, Fl. Muresan, Micas, Heil - Homorozan, Pop, Villand, Zsiga - Marinas, Gavrilescu
Játszottak még: Hanus, Feier, Prodan, M. Muresan

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: