2012-03-23 18:36:39• hírek • Kocsis Zoltán

Négy év után ismét Szatmár megyében a Republic

„Szállj el kismadár", „Jó reggelt kívánok", „A 67-es út", „Szeretni valakit valamiért", „Neked könnyű lehet" - mind, mind olyan nóta, amely végigkísért egy egész generációt. A Republic zenéjét jobban ismerőknek a szíve pedig inkább olyan remekművekre dobban meg, mint a „Varázsolj a szívemmel", „Játssz egy kicsit a tűzzel" „Ébredni hosszú álomból", „Engedj közelebb", „Ezt a földet választottam" vagy „Furcsa magasban".

Az 1990-ben alakult Republic az elmúlt két évtizedben összesen 21 nagylemezt jelentett meg. Az etno rockot, az instrumentális rockot és a pop rockot vegyítő banda sikert sikerre aratott, számtalan sláger fűződik a nevéhez. Bódi László „Cipő" jellegzetes hangja, Boros Csaba gitárszólói, Szabó András hátborzongató hegedűjátéka mind, mind a Republic védjegyévé vált, akárcsak Tóth Zoltán, Patai Tamás és Nagy László Attila remek zenéje.

A Republic legutóbb négy évvel ezelőtt játszott a szatmáriaknak, ezúttal március 31-én este Nagykárolyban, a Freedom Klubban lép fel. Aki részese akar lenni az elmúlt húsz év egyik legsikeresebb magyar együttese koncertjének, az ne csináljon más programot magának március utolsó napján. Már csak azért sem, mert ki tudná azt megmondani, hogy lesz-e még alkalom Szatmáron üdvözölni Cipőéket.

A jegyek elővételben 28, a helyszínen pedig 33 lejbe kerülnek. A belépőket a BMW Barban, a Viking Clubban és a Freedom Clubban illetve a zenekar honlapján lehet megvásárolni.

Republic buli Nagykérolyban  március 31-én

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: