2011-09-19 13:22:37• hírek • Balog Anita

Válaszoltak a szervezők kérdéseire - kisorsoltuk a pólókat

A Partiumi Magyar Napok szervezői egy rövid kérdőívet állítottak össze, hogy a válaszok alapján jövőre egy még sikeresebb rendezvényt hozzanak létre. Kiderült, hogy az eddigi PMN-eknél színvonalasabb volt a jubileumi rendezvény, népszerű volt a Szatmár.ro és a Primagym Aerobic és Fitness Center közös egészségszigete, de a szatmáriak elmondták a véleményüket a problémákról és arról is, hogy kiket látnának legszívesebben a Partiumi Napokon koncertezni 2012-ben.

Több mint 150 személy vette a fáradtságot, hogy kitöltse az internetes kérdőívet, s hogy válaszaival segítse a 2012-es, XI. Partiumi Magyar Napok szervezőinek munkáját. Jöttek a válaszok, amiért a szervezők jutalmat adtak: a válaszadók között a X. PMN hivatalos pólóját sorsolták ki. A sorsolásra a Szatmár.ro székhelyén került sor, a beküldők neveit tartalmazó cetlik közül Stier Péter főszervező és Veres Norbert szervező húzták ki a nyerteseket. Íme a szerencsések névsora: Jakab Olga, Sebesi István, Nagy Edina, Todor Tamás és Olah Cornel. A nyerteseknek gratulálunk, a pólók átvételének körülményeiről e-mailben fogjuk értesíteni a szerencséseket.

A kérdőívet kitöltők 59 százaléka szerint az átlagosnál magasabb színvonalú volt a tizedik PMN, a válaszadók 61 százaléka pedig úgy gondolta, a 2011-es rendezvény verte az eddigieket. Idén a legnagyobb sikernek a vasárnapi Beatrice koncert bizonyult, ezt követte a szombati Magna Cum Laude fellépés, majd a vasárnapi programok és a szombati programok következtek - utóbbi része volt a Szatmár.ro és a Primagym Aerobic és Fitness Center közös Egészségszigete is.

A rendezvény komfortelemeit tekintve ha nem is "csúcs szupernek", hanem "teljesen ok"-nak ítélték az étel és italszolgáltatók elhelyezését, hangosítást, helyszíni információkat stb, egyedül a mobil illemhelyek tisztasága hagyott komoly kívánnivalót maga után - a válaszadók szerint.

Kisorsolták a válaszadók között a jutalom-pólókat

Arról, hogy honnan értesültek leggyakrabban a PMN-el kapcsolatos információkról, a válaszadók körében a Szatmár.ro hírportál volt a favorit, a sorban a rádiós szpotok, a plakátok, a Facebookos megosztások következtek.

Arról, hogy milyen zenekart látnának szívesen a következő PMN-en, mindenki előszeretettel nyilatkozott. A legtöbb válaszadó a Republic zenekart várja vissza Szatmárnémetibe, a második helyen az Edda, a harmadik helyen pedig az X Faktoros sztárok állnak. Érkeztek még szavazatok Ákosra, a Tankcsapdára, a Bikinire, a Csík Zenekarra, a neveket pedig még hosszasan sorolhatnánk. A szervezők elmondták: mindenképp figyelembe veszik majd a beérkezett válaszokat, s minden követ megmozgatnak, hogy a dobogós fellépők közül jöjjenek művészek a 2012-es PMN-re.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: