2012-02-06 15:35:58• hírek • Szatmar.ro

Nagyszalontán folytatná a felkészülést az Olimpia

Visszavágott a múlt hétvégén elszenvedett vereségéért az Olimpia: Csík Tibor tanítványai Nagybányán 2-0 arányban legyőzték a hazaiakat barátságos meccsen.

A sárga-kékek bő egy héttel ezelőtt Máramarosszigeten 2-1-es vereséget szenvedtek a szomszédos város csapatától,most viszont Prodan és Marinas találataival az Olimpia bizonyult jobbnak. A vendégek akár több góllal is nyerhettek volna, de Manuel Muresan kihagyott egy tizenegyest.

„Mi frissebbek voltunk, a fiúk erőnlétileg is jobban bírták az iramot", mondta a meccs után Csík, aki elégedetlen a felkészülés otthoni körülményeivel. Sajnos az öltözőben továbbra sincs meleg víz, szerencsére a fiúk a birkózóknál fürödhetnek, amiért köszönet jár nekik", mondta a korábbi kiváló védő.

Az eredeti tervek szerint az Olimpia kedden Aradon, az UTA otthonában lépett volna pályára,  ám a kedvezőtlen időjárás miatt a Maros-partiak úgy döntöttek, inkább Törökországba mennek edzőtáborozni. Arad helyett így az Olimpia Nagyszalontára utazhat a hétvégén, ahol hat napig maradna. Az ottani edzőmeccsek után Csík kijelölhetné, hogy ki az a 24-25 játékos, akire a tavaszi szezonban számíthat.

Nagybánya - Olimpia 0-2 (gólok: Prodan, Marinas)
Olimpia:
Suta - Glodean, F. Mureşan, Mihai Pop, Homorozan, Gavrilescu, M. Muresan, Molnar, Zsiga, Prodan, Danila
pályára léptek még: Coman - Jakkel, Rat, Mihai Pop, Ciorcas, Campan, Botos, Domuta, Socaciu, Marinas  és Feier.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: